Monarch Mountain kondigt uitbreiding van skigebied aan

Monarch Mountain, gelegen in Colorado, heeft aangekondigd dat het skigebied zal worden uitgebreid. Met de goedkeuring van het Amerikaanse bosbeheer zal Monarch 377 acres aan extra terrein krijgen, samen met tien nieuwe pistes, glades, een driepersoons lift, een verwarmingshuisje en toiletten bij het benedenterminal. De werkzaamheden zullen plaatsvinden gedurende twee zomers (2024 en 2025) en het nieuwe terrein zal geopend worden voor het winterseizoen van 2025-2026.

Het nieuwe terrein bevindt zich aan de achterkant van het huidige skigebied en zal ongeveer 960 verticale voet stijgen. Skiers kunnen via de Breezeway of de Great Divide piste het nieuwe terrein betreden en vervolgens weer terug naar het hoofdgebied skiën. Het gebied wordt bediend door een driepersoonslift, omdat het management van Monarch de voorkeur geeft aan een vaste grip-lift vanwege de efficiëntie.

Hoewel deze uitbreiding bedoeld was om het bedrijf te laten groeien, heeft Monarch de afgelopen jaren al een gestage toename van het aantal bezoekers gezien. Dit komt mede door verbeterde digitale en sociale media marketing, de implementatie van het Siriusware point-of-sale software, en de populariteit van outdoor activiteiten tijdens de Covid-19 pandemie. De verkoop van seizoenspassen is ook explosief gestegen, met een groei van 25 tot 30 procent per jaar in de afgelopen vijf jaar. Monarch heeft ook een aantrekkelijk geprijsde seizoenspas met uitwisselingsmogelijkheden bij andere skigebieden.

De uitbreiding van Monarch zal de tiende uitbreiding zijn bij een skigebied in Colorado sinds 2012. In totaal is er sindsdien 3.512 acres aan nieuw skiterrein toegevoegd aan de drukste skistaat van het land. Monarch hoopt dat deze uitbreiding zal bijdragen aan een toename van ongeveer 15 procent in het aantal bezoekers.

De naam van het nieuwe terrein, “No Name”, is afgeleid van No Name Creek dat westwaarts stroomt vanaf de Continental Divide. Monarch Mountain ligt op de grens van de Continental Divide en zal nu nog meer skiterrein bieden aan enthousiaste skiërs en snowboarders.

FAQ
1. Wat is de aankondiging van Monarch Mountain?
Monarch Mountain heeft aangekondigd dat het skigebied zal worden uitgebreid met 377 acres aan extra terrein, tien nieuwe pistes, glades, een driepersoonslift, een verwarmingshuisje en toiletten bij het benedenterminal.

2. Wanneer zullen de werkzaamheden plaatsvinden en wanneer zal het nieuwe terrein geopend worden?
De werkzaamheden zullen plaatsvinden gedurende twee zomers (2024 en 2025) en het nieuwe terrein zal geopend worden voor het winterseizoen van 2025-2026.

3. Hoe kunnen skiers het nieuwe terrein betreden?
Skiers kunnen via de Breezeway of de Great Divide piste het nieuwe terrein betreden en vervolgens weer terug naar het hoofdgebied skiën.

4. Welk type lift zal het nieuwe terrein bedienen?
Het nieuwe terrein wordt bediend door een driepersoonslift.

5. Waarom heeft Monarch gekozen voor een driepersoonslift?
Het management van Monarch geeft de voorkeur aan een vaste grip-lift vanwege de efficiëntie.

6. Wat hebben verbeterde digitale en sociale media marketing en de Covid-19 pandemie bijgedragen aan de groei van Monarch?
Verbeterde digitale en sociale media marketing en de populariteit van outdoor activiteiten tijdens de Covid-19 pandemie hebben bijgedragen aan de gestage toename van het aantal bezoekers. De verkoop van seizoenspassen is ook explosief gestegen.

7. Heeft Monarch aantrekkelijk geprijsde seizoenspassen en uitwisselingsmogelijkheden bij andere skigebieden?
Ja, Monarch biedt aantrekkelijk geprijsde seizoenspassen met uitwisselingsmogelijkheden bij andere skigebieden.

8. Is dit de eerste uitbreiding van een skigebied in Colorado sinds 2012?
Nee, dit is de tiende uitbreiding van een skigebied in Colorado sinds 2012. In totaal is er sindsdien 3.512 acres aan nieuw skiterrein toegevoegd.

9. Wat is de naam van het nieuwe terrein en waar komt de naam vandaan?
De naam van het nieuwe terrein is “No Name” en is afgeleid van No Name Creek dat westwaarts stroomt vanaf de Continental Divide. Monarch Mountain ligt op de grens van de Continental Divide.

Definitions:
– Skigebied: Een gebied waar men kan skiën.
– Terrein: Land of gebied.
– Piste: Een gemarkeerde route waarover men kan skiën.
– Glades: Dichtbeboste gebieden in een skigebied.
– Driepersoonslift: Een skilift die drie personen tegelijkertijd kan vervoeren.
– Seizoenspassen: Passen die toegang geven tot een skigebied gedurende het hele seizoen.
– Uitwisselingsmogelijkheden: Mogelijkheden om de seizoenspas te gebruiken bij andere skigebieden.
– Continental Divide: De waterscheiding in Noord-Amerika, waarbij het water ten westen ervan naar de Stille Oceaan stroomt en het water ten oosten ervan naar de Atlantische Oceaan stroomt.

Suggested related link:
Monarch Mountain (Hoofddomein van Monarch Mountain)