DPS Skis kondigt jaarlijks Dreamtime-evenement aan met kortingen en gratis extra’s

DPS Skis, de Amerikaanse fabrikant van ski’s die lucht- en ruimtevaart koolstofvezeltechnologie combineert met baanbrekende vormen, kondigt vandaag zijn jaarlijkse Dreamtime-evenement voor klantwaardering aan. Vanaf vandaag tot 14 augustus biedt DPS de gloednieuwe Carbon Wailer-serie en een bijgewerkte Carbon Pagoda Tour CFL-serie, samen met de huidige Carbon Kaizen- en Carbon Lotus-ski’s, aan met een korting van $300. Bovendien ontvangen klanten een optionele behandeling van PHANTOM Glide en een binding mount, beide gratis bij elke aankoop van ski’s. DPS-apparatuur en accessoires zijn verkrijgbaar met 15% korting en alle bestellingen worden gratis verzonden.

“Dit jaarlijkse evenement is een favoriet onder onze trouwe DPS-rijders en we zijn erg enthousiast over de aanbiedingen die we tijdens Dreamtime dit jaar kunnen aanbieden”, zegt Zach Clayton, Global Marketing Manager bij DPS Skis. “De toevoeging van gratis behandelingen van PHANTOM Glide en binding mounts, naast de $300 korting op onze state-of-the-art ski’s, is iets wat je niet mag missen.”

De Carbon Wailers (MSRP $1.299,95, Dreamtime-prijs $999,95) vormen de nieuwste aanvulling op de bekende Wailer-familie van DPS. De productontwerpers van DPS hebben geprobeerd om een toegewijde frontside-ski te creëren die in alle omstandigheden presteert, van diepe poedersneeuw in het westen tot harde ondergrond in het oosten, terwijl ze profiteren van de duurzaamheid en levendigheid van koolstofvezel. Met nieuwe maten en vormen, een nieuwe kernopbouw en een hybride koolstof-glasvezel laminaat, zijn de Carbon Wailers de meest dempende en capabele all-mountain versie van de Wailer tot nu toe. De Carbon Wailer is verkrijgbaar in een taillebreedte van 90, 100 en gloednieuwe 107 mm en heeft het legendarische vermogen van DPS om strakke bochten te maken, terwijl hij speels en surfy blijft in gemengde omstandigheden.

De Carbon Pagoda Tour CFL (MSRP $1.695,95, Dreamtime-prijs $1.395,95) zet de traditie voort van DPS ‘ backcountry touring ski’s die zowel bergop als bergafwaarts uitblinken. Deze nieuwste versie van de Pagoda Tour-serie combineert een best-in-class lichtgewicht constructie met vertrouwenwekkende stabiliteit, en levert tegelijkertijd ultieme duurzaamheid dankzij een nieuwe carbon-flax laminaat. Een nieuwe taillebreedte van 105 mm is toegevoegd aan de Carbon Pagoda Tour CFL-lijn, inclusief breedtes van 90, 94, 100, 105 en 112 mm. Progressieve vormen, rocker-profielen en innovatieve koolstoftechnologie zorgen ervoor dat de Carbon Pagoda Tour CFL uitblinkt in de zeer variabele skicondities die je in de backcountry tegenkomt.

“Met Dreamtime zijn we enthousiast om de nieuwste versies van de befaamde Wailer- en Pagoda Tour-skifamilies aan te bieden. Deze ski’s vertegenwoordigen de uitbreiding van onze unieke benadering van koolstofconstructie en skivormen, en zijn nu verkrijgbaar tegen de beste prijs van het jaar om het skiseizoen af te trappen”, zegt Clayton. “Ik ben ervan overtuigd dat onze DPS-fans de manieren zullen waarderen waarop we ons assortiment uitbreiden met de frontside-gerichte Wailers en de meest capabele Pagoda Tour tot nu toe.”

Voor meer informatie over de Dreamtime-promotie kunt u terecht op https://www.dpsskis.com/collections/dreamtime-2024. Om meer te weten te komen over de nieuwe Carbon Wailer- en Carbon Pagoda Tour CFL-ski’s, evenals de rest van de DPS-ski-collectie, bezoek https://www.dpsskis.com/.

Voor meer informatie over DPS, het Revive-programma of een van haar andere producten en initiatieven, neem contact op met accountmanager Ryan Silven via [email protected].

Over DPS Skis: Gevestigd aan de voet van de Wasatch Mountains in Salt Lake City, Utah, ontwerpt DPS de meest geavanceerde skiproducten ter wereld door de combinatie van ruimtevaart koolstoftechnologie met baanbrekende vormen. DPS is verantwoordelijk voor ‘s werelds eerste en enige puur vooraf geïmpregneerde sandwichski van koolstofvezel, de eerste 120mm-waisted powder pintail, de eerste ski met rocker en sidecut, en PHANTOM, een paradigma-veranderende permanente, eenmalige coatingsapplicatie die voor altijd het waxen van ski’s en snowboards overbodig maakt. DPS-producten worden verkocht op vijf continenten en zijn het vertrouwde merk voor serieuze skiërs over de hele wereld. www.dpsskis.com

DPS Skis, de Amerikaanse fabrikant van ski’s die lucht- en ruimtevaart koolstofvezeltechnologie combineert met baanbrekende vormen, kondigt vandaag zijn jaarlijkse Dreamtime-evenement voor klantwaardering aan. Vanaf vandaag tot 14 augustus biedt DPS de gloednieuwe Carbon Wailer-serie en een bijgewerkte Carbon Pagoda Tour CFL-serie, samen met de huidige Carbon Kaizen- en Carbon Lotus-ski’s, aan met een korting van $300. Bovendien ontvangen klanten een optionele behandeling van PHANTOM Glide en een binding mount, beide gratis bij elke aankoop van ski’s. DPS-apparatuur en accessoires zijn verkrijgbaar met 15% korting en alle bestellingen worden gratis verzonden.

Wat is het jaarlijkse Dreamtime-evenement van DPS Skis?

Het jaarlijkse Dreamtime-evenement van DPS Skis is een evenement dat is bedoeld om klantwaardering te tonen. Tijdens het evenement worden ski’s van de nieuwste series aangeboden met een hoge korting, evenals gratis behandelingen en andere aanbiedingen.

Wat zijn de aanbiedingen tijdens Dreamtime?

Tijdens Dreamtime biedt DPS Skis de gloednieuwe Carbon Wailer-serie en een bijgewerkte Carbon Pagoda Tour CFL-serie aan met een korting van $300. Klanten ontvangen ook een gratis behandeling van PHANTOM Glide en een gratis binding mount bij elke aankoop van ski’s. DPS-apparatuur en accessoires zijn verkrijgbaar met 15% korting en alle bestellingen worden gratis verzonden.

Wat zijn de kenmerken van de Carbon Wailer-serie?

De Carbon Wailer-serie is de nieuwste toevoeging aan de Wailer-familie van DPS. Deze ski’s zijn ontworpen om in alle omstandigheden te presteren, van diepe poedersneeuw tot harde ondergrond. Ze maken gebruik van koolstofvezeltechnologie en hebben een dempend en capabel karakter. De Carbon Wailer is verkrijgbaar in verschillende maten, met de mogelijkheid om strakke bochten te maken en speels te blijven in gemengde omstandigheden.

Wat zijn de kenmerken van de Carbon Pagoda Tour CFL-serie?

De Carbon Pagoda Tour CFL-serie is bedoeld voor backcountry-tochten en combineert lichtgewicht constructie met stabiliteit en duurzaamheid. Deze serie heeft verschillende taillebreedtes om uit te kiezen en beschikt over progressieve vormen, rocker-profielen en koolstoftechnologie. Dit maakt ze geschikt voor variabele skicondities in de backcountry.

Voor meer informatie over de Dreamtime-promotie, bezoek deze link.

Voor meer informatie over DPS Skis en hun producten, bezoek deze link.