Ontdek het Skiën in de Zomer: St. Mary’s Gletsjer in Colorado

Een Unieke Ski-ervaring in de Zomermaanden

Het is niet ongebruikelijk om te horen dat skiërs en snowboarders niet willen stoppen met hun favoriete sport, zelfs als de zomermaanden aanbreken. Maar hoe vaak hoor je iemand zeggen dat ze daadwerkelijk zijn gaan skiën in juli? Nou, in Colorado is dat mogelijk. Bij St. Mary’s Gletsjer, gelegen net buiten Idaho Springs, kun je daadwerkelijk skiën midden in de zomer.

Ontsnappen aan de Verkeersdrukte

Een groot voordeel van het skiën in de zomer is dat je de drukte op de wegen kunt vermijden. Als je vroeg genoeg vertrekt, kun je zelfs alle verkeersdrukte ontwijken. Voor degenen die vanuit Denver vertrekken, is het belangrijk om rond 6:30 uur ‘s ochtends te vertrekken. Op die manier zul je in ongeveer een uur tijd op de bestemming arriveren en kunnen genieten van een dag vol zomerskiën.

Praktische Informatie

Bij St. Mary’s Gletsjer is er een kleine vergoeding van $20 voor het parkeren. Je kunt betalen via je telefoon of door contant geld of een cheque in een envelop met je kenteken in een brievenbus te stoppen. Het is belangrijk om te weten dat het parkeerterrein regelmatig gecontroleerd wordt om te voorkomen dat mensen de betaling ontduiken.

Een Prachtige Hike naar de Sneeuwvelden

De wandeling naar de top van St. Mary’s Gletsjer is ongeveer een halve mijl lang en biedt adembenemende uitzichten. Hoewel het terrein rotsachtig en oneffen kan zijn, is het absoluut de moeite waard. Na de wandeling word je beloond met een prachtig uitzicht op het St. Mary’s Gletsjermeer.

Een Onverwacht Plezierige Ski-ervaring

Hoewel we niet wisten wat we konden verwachten, bleek het skiën op St. Mary’s Gletsjer een aangename verrassing. Ondanks dat de sneeuw niet perfect was, konden we toch genieten van enkele fijne bochten. Met een totale lengte van ongeveer een halve mijl, is er genoeg ruimte om je ski- of snowboardvaardigheden te tonen.

Een dagje skiën in de zomer op St. Mary’s Gletsjer is een unieke ervaring die zeker de moeite waard is. Of je nu een ervaren skiër bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier in de bergen, deze zomeractiviteit zal je zeker niet teleurstellen.

FAQ

Wat is St. Mary’s Gletsjer?
St. Mary’s Gletsjer is een skigebied gelegen net buiten Idaho Springs, Colorado. Het is bekend om het aanbieden van skiën in de zomermaanden.

Kan ik skiën in juli bij St. Mary’s Gletsjer?
Ja, bij St. Mary’s Gletsjer kun je daadwerkelijk skiën midden in de zomer.

Waarom is het skiën in de zomer voordelig?
Een voordeel van skiën in de zomer is dat je de drukte op de wegen kunt vermijden. Als je vroeg genoeg vertrekt, kun je zelfs alle verkeersdrukte ontwijken.

Hoe lang is de wandeling naar de top van St. Mary’s Gletsjer?
De wandeling naar de top van St. Mary’s Gletsjer is ongeveer een halve mijl lang.

Moet ik betalen voor het parkeren bij St. Mary’s Gletsjer?
Ja, er is een kleine vergoeding van $20 voor het parkeren bij St. Mary’s Gletsjer. Je kunt betalen via je telefoon of door contant geld of een cheque in een envelop met je kenteken in een brievenbus te stoppen.

Wat kan ik verwachten van het skiën op St. Mary’s Gletsjer?
Hoewel de sneeuw niet perfect kan zijn, kun je toch genieten van enkele fijne bochten. Met een totale lengte van ongeveer een halve mijl, is er genoeg ruimte om je ski- of snowboardvaardigheden te tonen.

Is een dagje skiën op St. Mary’s Gletsjer de moeite waard?
Ja, een dagje skiën in de zomer op St. Mary’s Gletsjer is een unieke ervaring die zeker de moeite waard is. Of je nu een ervaren skiër bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier in de bergen, deze zomeractiviteit zal je zeker niet teleurstellen.

Belangrijke termen en jargon:

– St. Mary’s Gletsjer: Een skigebied gelegen net buiten Idaho Springs, Colorado, waar skiën mogelijk is in de zomermaanden.
– Verkeersdrukte: De drukte op de wegen als gevolg van het aantal voertuigen dat op een bepaald moment reist.
– Sneeuwvelden: Gebieden waar sneeuw zich ophoopt en achterblijft, vaak in bergachtige gebieden.
– Ski- of snowboardvaardigheden: De bekwaamheid en vaardigheden die iemand heeft in het skiën of snowboarden.

Gerelateerde links:

St. Mary’s Gletsjer