Geniet van High-Flying Actie bij het U.S. Freestyle Ultimate Airwave Evenement in Utah

Op zaterdag 24 augustus zal Utah Olympic Park vele van ‘s werelds beste aerial skiërs verwelkomen voor het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement van 2024.

Het evenement vindt plaats op de waterhellingen van UOP, waar freestyle atleten in de warmere maanden hun vaardigheden kunnen ontwikkelen ter voorbereiding op de trainingen op sneeuw.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur op 24 augustus zal het gratis evenement een groot aantal atleten van het Stifel U.S. Freestyle Ski Team en de beste skiërs ter wereld uit Argentinië, Australië, Zwitserland en Canada presenteren. Onder andere olympisch goudwinnaars Ashley Caldwell, Chris Lillis en Justin Schoenefeld zullen deelnemen aan de wedstrijd. Lillis is de regerend kampioen van het vorige jaar.

De kwalificaties beginnen om 12.00 uur en de beste 12 mannen en vrouwen zullen doorgaan naar de finale, die om 16.05 uur begint.

Na het FIS Grand Prix evenement volgt de Flying Ace Allstars show op de waterhellingen – een unieke kans om de Amerikaanse atleten wereldklasse stunts te zien uitvoeren voor het publiek.

Je hebt wel een ticket nodig om de Flying Ace show bij te wonen. Meer informatie over het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement en de Flying Ace show is te vinden op FIS en UOP.

Mis deze spectaculaire high-fly actie niet en kom naar het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement!

Veelgestelde vragen:

1. Wanneer vindt het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement plaats?
Het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement vindt plaats op zaterdag 24 augustus.

2. Waar vindt het evenement plaats?
Het evenement vindt plaats op Utah Olympic Park.

3. Wat is Utah Olympic Park?
Utah Olympic Park is een locatie waar freestyle atleten kunnen trainen op waterhellingen in de warmere maanden ter voorbereiding op trainingen op sneeuw.

4. Welke atleten zullen aan het evenement deelnemen?
Het evenement zal een groot aantal atleten van het Stifel U.S. Freestyle Ski Team en topskiërs uit Argentinië, Australië, Zwitserland en Canada presenteren. Onder andere olympisch goudwinnaars Ashley Caldwell, Chris Lillis en Justin Schoenefeld zullen deelnemen.

5. Hoe laat beginnen de kwalificaties?
De kwalificaties beginnen om 12.00 uur.

6. Hoe laat begint de finale?
De finale begint om 16.05 uur.

7. Wat is de Flying Ace Allstars show?
Na het FIS Grand Prix evenement zal de Flying Ace Allstars show plaatsvinden op de waterhellingen. Dit is een unieke kans om Amerikaanse atleten wereldklasse stunts te zien uitvoeren voor het publiek.

8. Heb ik een ticket nodig om de Flying Ace show bij te wonen?
Ja, je hebt een ticket nodig om de Flying Ace show bij te wonen.

Meer informatie:
– Voor meer informatie over het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement en de Flying Ace show, bezoek FIS (link) en UOP (Utah Olympic Park) ( link).

Kom naar het U.S. Freestyle Ultimate Airwave evenement en mis deze spectaculaire high-fly actie niet!