Vier het skiseizoen met Mogul Masher Pale Ale en aangepaste “Masher” ski’s

In samenwerking met J skis, een met de hand vervaardigde skifabrikant uit Vermont, lanceert Lawson’s Finest Liquids de Mogul Masher Pale Ale (5,5% ABV), een dorstlessende bier dat perfect is voor na het skiën. Om dit speciale bier te vieren, worden er ook kleurrijke, gelimiteerde “Masher” ski’s uitgebracht.

J skis werkt samen met kunstenaars en merken om unieke ski-ontwerpen te creëren die zich onderscheiden van andere skimerken. Er zullen slechts 200 paar van de “Masher” ski’s beschikbaar zijn, vanaf medio oktober bij Lawson’s Finest’s brouwerij en proeflokaal in Waitsfield, bij het J skis Intergalactic Headquarters in Burlington en online op jskis.com. Alle royalty’s die Lawson’s Finest ontvangt van de verkoop van ski’s zullen worden gedoneerd aan The Afterglow Foundation, een non-profitorganisatie uit Vermont die zich richt op bewustwording en preventie van zelfmoord.

Om de lancering van het bier en de ski’s te vieren, zullen zowel Lawson’s Finest als J skis evenementen organiseren. Op 11 oktober zal er een lanceringsevenement plaatsvinden bij de J Brewskis bar en lounge in Burlington, waar zowel het bier als de ski’s worden gepresenteerd. Op 12 oktober zal er een evenement plaatsvinden bij Lawson’s Finest’s brouwerij en proeflokaal in Waitsfield, waar het bier centraal zal staan. Beide evenementen beloven funky ski’s en verse bieren, waaronder de allernieuwste creatie van Lawson’s Finest, Mogul Masher Pale Ale!

Zowel het bier als de ski’s zijn het resultaat van een ware samenwerking tussen deze twee iconische merken uit Vermont. Beide ambachtelijke bedrijven wilden een bier dat licht en smaakvol genoeg was om je dorst te lessen na een dag skiën. Mogul Masher Pale Ale is dan ook zo fris als de eerste afdaling. Met Citra en El Dorado hopsoorten heeft het bier een levendige tropische smaak die knapperig en verfrissend is, zodat je de hele dag kunt après-skiën.

“Skiliefhebbers zijn niet vies van een biertje, vooral lokaal gebrouwen bieren hier in Vermont. We hebben onszelf altijd gepositioneerd als het vrolijke, zorgeloze ski-merk waar je de hele dag kunt après-skiën, dus het was altijd ons doel om dit te vervolmaken met een samenwerkingsbier”, aldus Jason Levinthal, oprichter van J skis. “Dit is weer een stap in onze missie om skiën leuker te maken voor meer mensen.”

Het “Escalator” skimodel is gekozen voor deze speciale release. Deze ski heeft een taille van 102 mm en is een grote favoriet van zowel Lawson’s Finest als J skis. Het is een lichte ski die geschikt is voor skiërs van alle niveaus. De graphics voor zowel de ski’s als het Mogul Masher bierblik zijn in samenwerking tussen de twee merken ontworpen en geïnspireerd op de retro skisfeer uit de jaren ’80, de kleurrijke ontwerpen van Lawson’s Finest en art piece in de Lawson’s Finest Taproom, met als doel een opvallende ski te creëren.

“J skis viert de passie van Vermont voor skiën door bekroonde, met de hand vervaardigde ski’s te maken, elk genummerd en gesigneerd. Hun ski’s staan bekend als de leukste en zijn ontworpen voor topprestaties, met unieke kunstwerken”, zegt Adeline Druart, CEO van Lawson’s Finest Liquids. “Samenwerken met een iconisch en vrolijk lokaal merk zoals J skis is onze manier om deze winter de zon van Vermont te verspreiden, op en buiten de piste.”

Lawson’s Finest Liquids is een bedrijf met een missie en trots B Corp-gecertificeerde brouwerij die teruggeeft aan de gemeenschap via verschillende initiatieven, zoals de donatie-actie van J skis van dit jaar. Met dit programma heeft Lawson’s Finest al meer dan $2 miljoen gedoneerd aan meer dan 300 non-profitorganisaties sinds de opening van de proeflokaal in 2018. Het SIP-programma bouwt waardevolle verbindingen op en versterkt gemeenschappen, terwijl het onvergetelijke ervaringen creëert.

Mogul Masher Pale Ale is verkrijgbaar in 4-packs van 16 oz. blikken bij Lawson’s Finest’s brouwerij en proeflokaal in Waitsfield, bij de J skis Intergalactic Headquarters bar en bij geselecteerde winkels in Vermont dit skiseizoen. Laat je verrassen door de berg aan smaak die dit bier te bieden heeft. Net als elke andere creatie van Lawson’s Finest wordt Mogul Masher Pale Ale altijd koel bewaard, koel verzonden en koel gepresenteerd om de versheid van de brouwerij te behouden.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is de Mogul Masher Pale Ale?
De Mogul Masher Pale Ale is een 5,5% ABV bier dat door Lawson’s Finest Liquids is gemaakt. Het is een dorstlessend bier dat perfect is om van te genieten na het skiën.

2. Wat zijn de “Masher” ski’s?
De “Masher” ski’s zijn kleurrijke, gelimiteerde ski’s die zijn ontworpen in samenwerking met J skis. Er zullen slechts 200 paar beschikbaar zijn en alle royalty’s van de verkoop zullen worden gedoneerd aan The Afterglow Foundation, een non-profitorganisatie die zich richt op bewustwording en preventie van zelfmoord.

3. Waar kan ik de “Masher” ski’s kopen?
De “Masher” ski’s kunnen vanaf medio oktober gekocht worden bij Lawson’s Finest’s brouwerij en proeflokaal in Waitsfield, bij het J skis Intergalactic Headquarters in Burlington en online op jskis.com.

4. Wat zijn de evenementen die worden georganiseerd om de lancering van het bier en de ski’s te vieren?
Er zal een lanceringsevenement plaatsvinden op 11 oktober bij de J Brewskis bar en lounge in Burlington, waar het bier en de ski’s worden gepresenteerd. Op 12 oktober is er een evenement bij Lawson’s Finest’s brouwerij en proeflokaal in Waitsfield, waar het bier centraal staat.

5. Wat is de samenwerking tussen Lawson’s Finest en J skis?
Lawson’s Finest en J skis hebben samengewerkt om een bier te creëren dat perfect is om na het skiën van te genieten. Ze wilden een licht en smaakvol bier dat de dorst kan lessen na een dag skiën.

6. Wat is het “Escalator” skimodel?
Het “Escalator” skimodel is het model dat is gekozen voor deze speciale release. Het heeft een taille van 102 mm en is geschikt voor skiërs van alle niveaus.

Definities:

– ABV: Alcohol by Volume (Alcoholpercentage)
– Royalty’s: Bedragen die aan de oorspronkelijke eigenaar van een product worden betaald als gevolg van de verkoop.
– Non-profitorganisatie: Een organisatie die winst noch persoonlijk gewin als doel heeft. Het geld dat wordt ingezameld, wordt gebruikt voor het nastreven van de doelen van de organisatie.
– Dorstlessend: Een drankje dat je dorst lessen en verfrissen.
– Après-ski: Activiteiten en ontspanning na het skiën.

Links naar gerelateerde pagina’s:

Mogul Masher Pale Ale op de website van Lawson’s Finest Liquids
“Masher” ski’s op de website van J skis
The Afterglow Foundation (non-profitorganisatie die zich richt op bewustwording en preventie van zelfmoord)
J Brewskis bar en lounge in Burlington