Voormalig Olympisch medaillewinnaar Lindsey Vonn geniet van skiën tijdens Nieuw-Zeelandse tour

Lindsey Vonn, de voormalig Amerikaanse alpine skiër en drievoudig Olympisch medaillewinnaar, heeft onlangs een video gedeeld van haar recente skisessie tijdens de Nieuw-Zeelandse tour. Dit komt slechts enkele dagen na Werelddag voor Geestelijke Gezondheid, waar ze openhartig sprak over haar liefde voor de sport.

Sinds haar pensionering in 2019 wordt Vonn regelmatig gezien terwijl ze geniet van haar skitrainingen in verschillende delen van de wereld, en het land van de lange witte wolk lijkt de nieuwe bestemming te zijn voor de 39-jarige skiër.

Vonn plaatste een video op haar Instagram waarin ze te zien is tijdens haar skisessie in Nieuw-Zeeland, waar ze ook werd vergezeld door een van haar voormalige professionele coaches. In de video glijdt Vonn moeiteloos naar beneden over de besneeuwde bergen, terwijl ze een Red Bull helm draagt.

Naast haar skisessie deelde Lindsey Vonn ook beelden van haar sightseeing en trainingssessies in de sportschool. Ze haalde ook herinneringen op aan de laatste keer dat ze in het land had geskied. In haar bijschrift schreef ze:
“Nieuw-Zeeland was geweldig! Het is al een tijd geleden sinds ik daar heb geskied, maar het was net zo mooi als ik me herinnerde!”

Deze recente skitrainingen in Nieuw-Zeeland voeden de geruchten verder dat Vonn van plan is om een comeback te maken in het skicircuit tijdens de aankomende Wereldbeker in Beaver Creek.

Lindsey Vonn blikt terug op haar herinneringen aan haar eerste Olympische Spelen

Onlangs nam Lindsey Vonn een reis down memory lane om herinneringen op te halen aan de Olympische Winterspelen van 2002 in Salt Lake City. Dit gebeurde slechts enkele weken voor de start van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Tijdens een interview met de BBC sprak Vonn over het opwindende gevoel dat ze had tijdens de openingsceremonie van het evenement, en ze noemde ook de invloed die de olympisch kampioen van 1998, Picabo Street, op haar had. Ze zei:
“Toen ik 17 was en naar Salt Lake City ging, was het direct na 9/11. Het was een ongelooflijk emotioneel en verenigend moment voor Amerika – en voor mij persoonlijk. Ik droomde ervan om een Olympiër te worden sinds ik Picabo Street ontmoette toen ik negen jaar oud was, dus om het stadion binnen te lopen tijdens de openingsceremonie was geweldig.”

Bij haar eerste Olympische evenement in 2002 wist Lindsey Vonn geen medaille te behalen en eindigde ze als zesde bij de combinatie. Echter, acht jaar later won de in Minnesota geboren skiër twee medailles tijdens dezelfde Olympische Spelen in Vancouver.

FAQ

1. Wie is Lindsey Vonn?
Lindsey Vonn is een voormalig Amerikaanse alpine skiër en drievoudig Olympisch medaillewinnaar.

2. Wat heeft Lindsey Vonn onlangs gedeeld?
Lindsey Vonn heeft onlangs een video gedeeld van haar skisessie tijdens de Nieuw-Zeelandse tour.

3. Wat heeft Lindsey Vonn gedaan op Werelddag voor Geestelijke Gezondheid?
Op Werelddag voor Geestelijke Gezondheid sprak Lindsey Vonn openhartig over haar liefde voor de sport.

4. Waar geniet Lindsey Vonn regelmatig van skitrainingen?
Sinds haar pensionering wordt Lindsey Vonn regelmatig gezien terwijl ze geniet van haar skitrainingen in verschillende delen van de wereld. Nieuw-Zeeland lijkt de nieuwe bestemming te zijn voor de 39-jarige skiër.

5. Met wie werd Lindsey Vonn vergezeld tijdens haar skisessie in Nieuw-Zeeland?
Lindsey Vonn werd tijdens haar skisessie in Nieuw-Zeeland vergezeld door een van haar voormalige professionele coaches.

6. Welke herinneringen deelde Lindsey Vonn over haar tijd in Nieuw-Zeeland?
Naast haar skisessie deelde Lindsey Vonn ook beelden van haar sightseeing en trainingssessies in de sportschool. Ze haalde ook herinneringen op aan de laatste keer dat ze in het land had geskied.

7. Welke plannen voeden de geruchten over Lindsey Vonn?
De recente skitrainingen in Nieuw-Zeeland voeden de geruchten dat Lindsey Vonn van plan is om een comeback te maken in het skicircuit tijdens de aankomende Wereldbeker in Beaver Creek.

8. Welke Olympische Spelen haalt Lindsey Vonn herinneringen aan op?
Lindsey Vonn haalt herinneringen op aan de Olympische Winterspelen van 2002 in Salt Lake City.

9. Wat heeft Lindsey Vonn gezegd over de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2002?
Tijdens een interview met de BBC sprak Lindsey Vonn over het opwindende gevoel dat ze had tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2002 en de invloed die Picabo Street op haar had.

10. Hoe presteerde Lindsey Vonn tijdens haar eerste Olympische evenement?
Bij haar eerste Olympische evenement in 2002 eindigde Lindsey Vonn als zesde bij de combinatie, zonder medaille.