Silverton Mountain: Verbluffende beelden van de eerste sneeuwval van het seizoen

Bij Silverton Mountain in Colorado hebben ze optimaal gebruik gemaakt van de sneeuwval in oktober om wat producttests uit te voeren. De winter is officieel begonnen in de San Juan Mountains!

Bij het ontwaken werden ze begroet met maar liefst 20 cm sneeuw bij de basis en meer dan 30 cm bovenaan de lift. Deze vroege sneeuwval bood de perfecte gelegenheid voor het testen van nieuwe producten en het klaarmaken voor een ongelooflijke winter.

Silverton Mountain, gelegen in Silverton, Colorado, is een skigebied dat alleen geschikt is voor ervaren skiërs. Het gebied heeft een enkele stoeltjeslift en biedt heli-skiën aan. Tijdens de wintermaanden kunnen bezoekers deelnemen aan begeleide ski-activiteiten in kleine groepen, terwijl er tijdens het voorjaarsseizoen ook onbegeleid geskied kan worden.

De berg is van plan om haar activiteiten te starten op 28 december, en gasten kunnen vooraf lifttickets, seizoenspassen of heli-ski-pakketten aanschaffen. Silverton Mountain staat bekend om haar uitdagende en avontuurlijke ski-ervaringen in een prachtige omgeving.

De beelden die zijn vrijgegeven tonen de adembenemende schoonheid van het landschap bedekt met een maagdelijke laag sneeuw. Het is een herinnering aan de geweldige avonturen die in het verschiet liggen voor skiërs en snowboarders die deze winter naar Silverton Mountain komen.

Silverton Mountain blijft een populaire bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een echte uitdaging op de skipistes. Met de start van het winterseizoen in zicht, kunnen skiërs en snowboarders zich verheugen op een spectaculaire ervaring op deze indrukwekkende berg.

Bron afbeelding: Calvin Davenport & Kurt Dietrich

Meer informatie is te vinden op de website van Silverton Mountain, waar bezoekers liftpassen, seizoenspassen en heli-ski-pakketten kunnen kopen. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van Unofficial Networks om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de leukste verhalen uit de sneeuw- en bergenwereld.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is Silverton Mountain?
Silverton Mountain is een skigebied in Silverton, Colorado, dat alleen geschikt is voor ervaren skiërs. Het is bekend om zijn uitdagende en avontuurlijke ski-ervaringen in een prachtige omgeving.

2. Welke activiteiten biedt Silverton Mountain aan?
Silverton Mountain biedt begeleide ski-activiteiten aan tijdens de wintermaanden, waarbij bezoekers in kleine groepen kunnen deelnemen. Tijdens het voorjaarsseizoen kan er ook onbegeleid geskied worden. Daarnaast bieden ze ook heli-skiën aan.

3. Wanneer starten de activiteiten bij Silverton Mountain?
Silverton Mountain plant haar activiteiten te starten op 28 december.

4. Waar kan ik liftpassen, seizoenspassen en heli-ski-pakketten kopen?
Bezoekers kunnen liftpassen, seizoenspassen en heli-ski-pakketten kopen op de website van Silverton Mountain: silvertonmountain.com

5. Waar kan ik meer informatie vinden?
Meer informatie is te vinden op de website van Silverton Mountain. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Unofficial Networks om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de leukste verhalen uit de sneeuw- en bergenwereld.