Atomic Verlengt Partnership met Skiër Lucas Braathen

Ski-fabrikant Atomic is verheugd om de verlenging van haar partnership met alpineskiër Lucas Braathen aan te kondigen. Lucas heeft ingestemd met een nieuw contract dat hem tot 2028 lid zal maken van het Atomic alpine Redster team, gedurende de komende vier seizoenen.

Sinds zijn toetreding tot Atomic in 2019 is Lucas een integraal onderdeel geweest van het team, met uitzonderlijke successen op de skipistes en een opmerkelijke aanwezigheid en karakter buiten de hellingen. Zijn bijdragen maken hem tot een gerespecteerd en bewonderd lid van de Atomic-familie.

Christian Hoeflehner, Race Manager bij Atomic, uitte zijn enthousiasme en zei: “We zijn ontzettend blij dat we ons partnership met Lucas kunnen verlengen. Zijn uitzonderlijke talent en toewijding blijven ons inspireren en we kijken ernaar uit om hem te ondersteunen op zijn reis!”

Lucas kondigde onlangs zijn terugkeer aan naar de Alpine Skiing World Cup, waar hij het Braziliaanse Ski Federation zal vertegenwoordigen. Zijn contractverlenging tot 2028 omvat de komende Wereldkampioenschappen in 2025 en 2027, evenals de Olympische Winterspelen in 2026.

Sinds zijn toetreding tot Atomic in 2019 heeft Lucas 5 World Cup-overwinningen behaald, 12 top-3 resultaten behaald en zijn eerste kristallen bol verdiend. Atomic Serviceman Tor Schjetne zal blijven samenwerken met Lucas, zodat hij de beste uitrusting en afstelling ontvangt.

Lucas Braathen voegde eraan toe: “Ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik tot 2028 heb getekend bij Atomic. Ik wil Atomic bedanken voor hun steun, het vertrouwen in mij en nog belangrijker: het toestaan dat ik de kunst van het skiën kan vormgeven. Laten we de komende jaren ervoor gaan!”

De verlenging van dit partnership bevestigt de toewijding van Atomic om talentvolle atleten zoals Lucas Braathen te ondersteunen terwijl ze streven naar uitmuntendheid op het wereldtoneel.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wie heeft zijn partnership verlengd met Atomic?

Skiër Lucas Braathen heeft zijn partnership met Atomic verlengd.

2. Voor hoe lang heeft Lucas Braathen zijn contract verlengd?

Lucas Braathen heeft zijn contract met Atomic verlengd tot 2028.

3. Welk team maakt Lucas Braathen nu deel uit van?

Lucas Braathen maakt deel uit van het Atomic alpine Redster team.

4. Wat zijn de prestaties van Lucas Braathen sinds hij bij Atomic is gekomen?

Sinds zijn toetreding heeft Lucas Braathen 5 World Cup-overwinningen behaald, 12 top-3 resultaten behaald en zijn eerste kristallen bol verdiend.

5. Welke belangrijke evenementen zijn opgenomen in het contractverlenging van Lucas Braathen?

De contractverlenging omvat de komende Wereldkampioenschappen in 2025 en 2027, evenals de Olympische Winterspelen in 2026.

6. Wie zal blijven samenwerken met Lucas Braathen om hem te voorzien van de beste uitrusting?

Atomic Serviceman Tor Schjetne zal blijven samenwerken met Lucas Braathen.

7. Wat bevestigt de verlenging van dit partnership?

De verlenging van dit partnership bevestigt de toewijding van Atomic om talentvolle atleten zoals Lucas Braathen te ondersteunen terwijl ze streven naar uitmuntendheid op het wereldtoneel.

Belangrijke termen en jargon:

– Atomic: een ski-fabrikant.
– Alpine skiën: skiën op hellingen met steile hellingen en sneeuw.
– Redster: het alpine skiënteam van Atomic.
– World Cup: een internationale competitie voor alpineskiën.
– Kristallen bol: een prijs die wordt uitgereikt aan de algehele winnaar van een World Cup-seizoen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de hoofdwebsite van Atomic: link.