Crowds brave winter weather for snowy slopes in Northern California

Het is nog steeds het vakantieweekend en met een nieuwe atmosferische rivier in Noord-Californië is er nog meer sneeuw gevallen in de Sierra. Skiërs en snowboarders trotseerden het weer bij Boreal Mountain en de meeste mensen leken tevreden met de omstandigheden. De grootste zorg was het inpakken en de afdaling naar beneden rijden. “Glad. Er zullen veel auto’s tegelijkertijd naar beneden rijden,” zei een snowboarder genaamd Ethan. Deze skiërs en snowboarders besloten dat het terugrijden een probleem is voor later en genieten nu volop van de verse poedersneeuw. “Er ligt veel poedersneeuw. De liften werken goed en we genieten er echt van,” zei skiër Shlomi Ohana.

De rit naar Boreal was gevuld met moddersporen en regen, maar zodra CBS13 de hellingen bereikte, begon de sneeuw behoorlijk hard te vallen. “Het was leuk, uitdagend,” zei een man genaamd Itamar, die op weg was om nog een keer de heuvel af te gaan. Hoewel hij niet de enige was die ging skiën, was niet iedereen enthousiast over de winderige omstandigheden. “Het is fijn. Met een snowboard is het poederig. Ik kan vast komen te zitten en misschien wat vallen,” zei Ethan. “Het is niet zo erg. Het komt alleen een beetje in mijn gezicht. Daar houd ik niet echt van.”

Er geldt een lawine-waarschuwing voor het achterland tot en met dinsdag.

Deze winterbergexpeditie in Noord-Californië trekt avonturiers ondanks de winterse omstandigheden. Onder de moeilijke wegomstandigheden en winderige hellingen genieten mensen nog steeds van de intense sensatie van skiën en snowboarden. De verse poedersneeuw zorgt voor een uitdagende ervaring, terwijl skiërs en snowboarders de weersomstandigheden trotseren. Ondanks de gladde wegen en de mogelijkheid van lawines zijn de moedige wintersportliefhebbers vastberaden om plezier te hebben op de bergen van de Sierra.

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Wat is een atmosferische rivier?
Een atmosferische rivier is een langgerekte stroom van gecondenseerde waterdamp in de atmosfeer die tot intense neerslag kan leiden, zoals sneeuwval in de bergen.

2. Wat zijn de omstandigheden bij Boreal Mountain?
De omstandigheden bij Boreal Mountain zijn winderig, met intense sneeuwval en verse poedersneeuw.

3. Wat zijn de grootste zorgen van skiërs en snowboarders?
De grootste zorgen zijn het inpakken van de sneeuw op de wegen en de afdaling naar beneden rijden, en de mogelijkheid van lawines.

4. Zijn de liften bij Boreal Mountain operationeel?
Ja, de liften werken goed en skiërs en snowboarders kunnen er gebruik van maken.

5. Geldt er een lawine-waarschuwing voor het achterland?
Ja, er geldt een lawine-waarschuwing tot en met dinsdag.

Gerelateerde links:
Boreal Mountain (officiële website van Boreal Mountain)
Atmosferische rivier (Wikipedia-pagina over atmosferische rivieren)