Eugenie Bouchard verrast fans met eerste skitrip naar Aspen Mountains in Colorado

Eugenie Bouchard, een Canadese atlete die professioneel actief is in zowel tennis als pickleball, heeft haar fans verrast met foto’s van haar recente skitrip naar de Aspen Mountains in Colorado. In de foto’s is te zien hoe ze voor het eerst in haar leven gaat skiën.

Op Instagram deelde de 29-jarige tennisster een reeks foto’s van haar avontuur in de besneeuwde bergen. Een van de foto’s toont het adembenemende uitzicht vanaf een van de bergtoppen, terwijl een andere foto haar samen met haar broer William laat zien. Ook deelde ze een selfie waarop ze geniet van een drankje met bevroren glazen door de lage temperaturen.

Op haar Instagram-verhaal deelde Bouchard ook beelden van de skisporen in de sneeuw, wat erop wijst dat ze hard heeft getraind om haar vaardigheden te verbeteren. Ze vroeg haar fans zelfs om haar vorderingen te beoordelen na een uur skiën.

In haar post omschreef Bouchard haar skitrip als haar “eerste dag ooit op de pistes”. Deze onthulling kwam niet alleen als een verrassing voor haar fans, maar ook voor haar nicht Mimi, die reageerde met de vraag of ze echt nog nooit had geskied.

Naast haar skitrip heeft Bouchard ook onlangs deelgenomen aan de Dallas Open Women’s Classic, waar ze het opnam tegen Caroline Wozniacki. Ondanks haar verlies in deze wedstrijd, lijkt Bouchard volop van haar sportieve avonturen te genieten, zowel op als buiten de tennisbaan.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Q: Waar is Eugenie Bouchard recentelijk op skivakantie geweest?
A: Eugenie Bouchard is recentelijk op skivakantie geweest naar de Aspen Mountains in Colorado.

Q: Wat deelde Bouchard op haar Instagram?
A: Bouchard deelde een reeks foto’s van haar avontuur in de besneeuwde bergen, inclusief een adembenemend uitzicht, foto’s met haar broer William en een selfie met bevroren glazen.

Q: Wat liet Bouchard zien op haar Instagram-verhaal?
A: Bouchard deelde beelden van de skisporen in de sneeuw, wat erop wijst dat ze hard heeft getraind om haar vaardigheden te verbeteren.

Q: Hoe beschreef Bouchard haar skitrip?
A: Bouchard omschreef haar skitrip als haar “eerste dag ooit op de pistes”.

Q: Heeft Bouchard eerder geskied?
A: Nee, dit was de eerste keer dat Bouchard ging skiën.

Q: Wat heeft Bouchard nog meer recentelijk gedaan naast haar skitrip?
A: Bouchard heeft ook deelgenomen aan de Dallas Open Women’s Classic, waar ze het opnam tegen Caroline Wozniacki.

Definities:

– Pickleball: een racket- en balsport die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert.

Aanbevolen links:

dekonink.nl (website van een ski- en snowboardspecialist)