Geniet van de sneeuwpret bij Marquette Mountain

Marquette Mountain, een geliefde bestemming voor wintersportliefhebbers, biedt de perfecte omstandigheden voor sneeuwpret. Vertegenwoordigers van Marquette Mountain zeggen dat er bergen sneeuw op de berg ligt, zowel kunstmatig geproduceerd als recentelijk gevallen. De berg opent doordeweeks om 10.00 uur en in het weekend om 9.00 uur. Op zondag en maandag sluit de berg om 17.00 uur, op alle andere dagen om 21.00 uur.

Volgens Kaet Johnson, de algemeen manager van Marquette Mountain, betekent het ontbreken van sneeuw in je achtertuin niet dat je niet kunt gaan skiën. “We willen graag dat iedereen weet dat we sneeuw hebben en dat we open zijn. Het is een geweldige plek om naartoe te komen, of je nu lokaal bent of een trip plant”, aldus Johnson. “Doordeweeks zijn we geopend, kom gezellig overdag skiën en heb plezier.”

Johnson voegde eraan toe dat de Hornbogen Memorial Race plaatsvindt op 2 maart. Ze liet ook weten dat er op dezelfde dag een groot feest zal zijn ter ere van Wereld Telemarkdag.

Laat je verrassen door de sneeuwpret bij Marquette Mountain. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of een beginner, deze bestemming heeft voor ieder wat wils. De combinatie van kunstmatige sneeuw en verse sneeuwval zorgt voor uitstekende skicondities.

Kom genieten van de vele pistes die Marquette Mountain te bieden heeft. Van steile afdalingen tot rustige, glooiende hellingen, er is voldoende diversiteit om aan ieders vaardigheidsniveau te voldoen.

Mis ook de Hornbogen Memorial Race niet, een spannend evenement waar skiërs strijden om de snelste tijd. En als klap op de vuurpijl is er op dezelfde dag een feest ter ere van Wereld Telemarkdag, waar je kunt genieten van muziek en gezelligheid.

Dus pak je ski’s en kom naar Marquette Mountain, de ideale bestemming voor een winterse dag vol avontuur en plezier. Vergeet niet te genieten van de prachtige sneeuw en de geweldige faciliteiten die deze berg te bieden heeft.

© 2024 WLUC. Alle rechten voorbehouden.

Veelgestelde vragen:

1. Wat zijn de openingstijden van Marquette Mountain?
Marquette Mountain opent doordeweeks om 10.00 uur en in het weekend om 9.00 uur. Op zondag en maandag sluit de berg om 17.00 uur, op alle andere dagen om 21.00 uur.

2. Hoeveel sneeuw ligt er op de berg?
Volgens vertegenwoordigers van Marquette Mountain ligt er zowel kunstmatig geproduceerde als recentelijk gevallen sneeuw op de berg.

3. Wanneer vindt de Hornbogen Memorial Race plaats?
De Hornbogen Memorial Race vindt plaats op 2 maart.

4. Wat wordt er gevierd op dezelfde dag als de race?
Op dezelfde dag als de race wordt er een groot feest gehouden ter ere van Wereld Telemarkdag.

Belangrijke termen:

– Marquette Mountain: Een geliefde bestemming voor wintersportliefhebbers.
– Kunstmatig geproduceerde sneeuw: Sneeuw die kunstmatig wordt gemaakt door sneeuwkanonnen.
– Wereld Telemarkdag: Een dag gewijd aan de telemark-skitechniek, waarbij de hiel van de skischoen loskomt bij het maken van bochten.

Suggesties voor gerelateerde links:

Marquette Mountain: Officiële website van Marquette Mountain.
WLUC: De website van het nieuwsstation waar het artikel vandaan komt.