Het Spektakel van de Wisconsin Rapids Aqua Skiers

De Wisconsin Rapids Aqua Skiers organiseren het grootste en langstlopende waterski-toernooi ter wereld: het 58e jaarlijkse Wisconsin State Water Ski Show Championships. Dit vierdaagse evenement, dat plaatsvindt van 18 tot 21 juli, belooft toeschouwers veel spanning en sensatie op Red Sands Beach, Lake Wazeecha in Wisconsin Rapids.

Het toernooi, dat wordt gehost door de Wisconsin Rapids Aqua Skiers, brengt 23 van Wisconsin’s beste waterski-teamteams en 72 individuele concurrenten samen. Allen strijden zij om de felbegeerde staatskampioenschappen en een kans op de nationale waterski-showkampioenschappen.

De actie begint op de eerste dag met individuele optredens, waarbij er vijf minuten de tijd is voor elk optreden. Van swivel- en freestyle-jumping tot team-jumping en dubbele optredens, er is voor elk wat wils. De daaropvolgende drie dagen staan in het teken van teamcompetities, waarbij teams het publiek verbazen met thematische optredens onder de Wisconsin-zon. Denk aan menselijke piramides, barefooting, spectaculaire sprongen en vrolijke podiumshows, allemaal gekleed in kleurrijke kostuums.

Naast de spannende wedstrijden kunnen bezoekers genieten van tal van gezinsvriendelijke attracties. Op het evenemententerrein zijn er eetkraampjes, diverse verkopers, een gezellige biergarten en exclusieve toernooikleding, zodat er voor iedereen wat te beleven valt.

“Dit weekend gaat niet alleen om competitie, het gaat ook om gemeenschap,” merkte Jordan Moon, Toernooidirecteur op. “Het is mooi om te zien hoe duizenden mensen naar Lake Wazeecha komen en lokale bedrijven ondersteunen. Het toernooi heeft een diepgaande economische impact, met een opbrengst van meer dan $3,7 miljoen voor het gebied en volgeboekte hotels in Wisconsin Rapids en Plover.”

Om het nog spannender te maken, zal Visit Central Florida het hele toernooi wereldwijd live uitzenden, voortbouwend op het succes van vorig jaar met meer dan 148.450 kijkers wereldwijd.

Het Wisconsin State Water Ski Show Championships, gepresenteerd door Bank First, is een kenmerkend evenement dat wordt erkend door USA Water Ski en de Wisconsin Water Ski Federation. Belangrijke sponsors zijn onder andere Bank First, Galles Marine, Kwik Trip, Solarus, Action Horizons, Legacy Jump Skis, General Beer, StoCor, Plainfield Trucking, MSC, CC Graphics, Mark Toyota, Haferman Custom Kitchens, NRG Media en Zirkona Outdoors-Gamber Johnson.

Voor meer informatie over het toernooi kunt u contact opnemen met [email protected] of www.aquaskiers.org bezoeken.

En kijk uit naar het waterski-show-inzetstuk in de editie van Wisconsin Rapids City Times van 10 juli, met speciale secties over elk van de deelnemende teams, een evenementenrooster en meer.

Bekijk ook de online editie van de City Times op wrcitytimes.com.

FAQ (Veelgestelde vragen)
1. Wat is het Wisconsin State Water Ski Show Championships?
Het Wisconsin State Water Ski Show Championships is het grootste en langstlopende waterski-toernooi ter wereld. Het wordt georganiseerd door de Wisconsin Rapids Aqua Skiers en brengt de beste waterski-teamteams van Wisconsin en individuele concurrenten samen.

2. Wanneer vindt het toernooi plaats?
Het toernooi vindt plaats van 18 tot 21 juli.

3. Waar wordt het toernooi gehouden?
Het toernooi wordt gehouden op Red Sands Beach, Lake Wazeecha in Wisconsin Rapids.

4. Welke activiteiten vinden er plaats tijdens het toernooi?
Op de eerste dag zijn er individuele optredens, zoals swivel- en freestyle-jumping, team-jumping en dubbele optredens. De daaropvolgende drie dagen zijn gevuld met teamcompetities met thematische optredens, zoals menselijke piramides, barefooting en sprongen.

5. Zijn er andere attracties en faciliteiten beschikbaar voor bezoekers?
Ja, naast de wedstrijden zijn er ook gezinsvriendelijke attracties, eetkraampjes, verkopers en een biergarten op het evenemententerrein. Er is ook exclusieve toernooikleding te koop.

6. Wat is de economische impact van het toernooi?
Het toernooi heeft een diepgaande economische impact, met een opbrengst van meer dan $3,7 miljoen voor het gebied en volgeboekte hotels in Wisconsin Rapids en Plover.

7. Waar kan ik meer informatie vinden over het toernooi?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected] of de website www.aquaskiers.org bezoeken.

Links
– Voor meer informatie over het toernooi: aquaskiers.org
– Online editie van de City Times: wrcitytimes.com