Kingston Skiteam bereidt zich voor op Kampioenschappen

Het Kingston High jongensteam heeft zich voorbereid op de aankomende Section 9 Kampioenschappen door een cross-over wedstrijd te winnen met Monticello en Warwick in Mount Peter op donderdag 8 februari. Reid Dumas van Kingston eindigde als vierde in de Division I race met een tijd van 37,82 seconden in de slalom run.

Naast Dumas presteerden ook Matthew Martin (negende), Daniel Muniz-Diaz (tiende), Chase Roglieri (twaalfde), Brody Norton (zestiende), Brody Dittus (drieëntwintigste) en Ace Littell (vijfentwintigste) sterk voor het team.

Zowel de jongens- als meisjes skiërs van Kingston zullen deelnemen aan de Section 9 Kampioenschappen op woensdag 14 februari in Hunter Mountain. Dumas is de top-geplaatste skiër van Kingston voorafgaand aan de Division I reuzenslalom race.

Bij de meisjes is Mackenzie Martin de top-geplaatste skiër voor Kingston tijdens de Section 9 kampioenschappen. Andere deelnemers uit Kingston zijn Liliana Roglieri, Melia Weyand en Ava Gardner.

Dit seizoen heeft Kingston hard getraind en goed gepresteerd. Ze zijn vol vertrouwen en klaar om zich te meten met de beste skiërs van Section 9. Met talent en vastberadenheid kunnen ze zeker verrassend uit de hoek komen tijdens de kampioenschappen. Met nog enkele dagen te gaan, trainen ze hard om hun vaardigheden verder te verbeteren en te laten zien wat ze in huis hebben. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en Kingston is er klaar voor!

Veelgestelde vragen

1. Wat is het Kingston High jongensteam?
Het Kingston High jongensteam is een skiteam dat uitkomt in de Section 9 Kampioenschappen.

2. Wie wonnen de cross-over wedstrijd met Monticello en Warwick?
Het Kingston High jongensteam won de cross-over wedstrijd met Monticello en Warwick.

3. Hoe presteerden Reid Dumas en het jongensteam van Kingston in de wedstrijd?
Reid Dumas eindigde als vierde in de Division I race en het team presteerde sterk met Matthew Martin (negende), Daniel Muniz-Diaz (tiende), Chase Roglieri (twaalfde), Brody Norton (zestiende), Brody Dittus (drieëntwintigste) en Ace Littell (vijfentwintigste).

4. Wanneer zullen de jongens- en meisjes skiërs van Kingston deelnemen aan de Section 9 Kampioenschappen?
De jongens- en meisjes skiërs van Kingston zullen deelnemen aan de Section 9 Kampioenschappen op woensdag 14 februari.

5. Wie is de top-geplaatste skiër van Kingston voorafgaand aan de Division I reuzenslalom race?
Reid Dumas is de top-geplaatste skiër van Kingston voorafgaand aan de Division I reuzenslalom race.

6. Wie is de top-geplaatste skiër voor Kingston bij de meisjes tijdens de Section 9 kampioenschappen?
Mackenzie Martin is de top-geplaatste skiër voor Kingston bij de meisjes tijdens de Section 9 kampioenschappen.

7. Wie zijn andere deelnemers uit Kingston?
Andere deelnemers uit Kingston zijn Liliana Roglieri, Melia Weyand en Ava Gardner.

8. Hoe heeft Kingston zich voorbereid op de kampioenschappen?
Kingston heeft hard getraind en goed gepresteerd tijdens dit seizoen, waardoor ze vol vertrouwen en klaar zijn om zich te meten met de beste skiërs van Section 9.

9. Wat belooft het te worden tijdens de kampioenschappen?
Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin Kingston met talent en vastberadenheid zeker verrassend uit de hoek kan komen.

10. Wat is het doel van Kingston voor de kampioenschappen?
Met nog enkele dagen te gaan, traint Kingston hard om hun vaardigheden verder te verbeteren en te laten zien wat ze in huis hebben tijdens de kampioenschappen.

Belangrijke termen en jargon

– Section 9 Kampioenschappen: Het kampioenschap waarin skiteams uit sectie 9 van Kingston en omliggende gebieden tegen elkaar strijden.
– Division I: Een bepaalde divisie binnen het skikampioenschap waarin teams van vergelijkbare sterkte tegen elkaar strijden.
– Reuzenslalom: Een skionderdeel waarbij skiërs door een reeks van poorten op een snel en technisch uitdagend parcours skiën.

Verwante links

Kingston High School