Moeite om de Perfecte Ski’s te Vinden? Misschien Moet Je Marquette Backcountry Skis Overwegen

De zoektocht naar de perfecte ski’s kan soms ontmoedigend zijn. Maar wat als er een ski bestaat die je in staat stelt om moeiteloos zowel bergopwaarts als bergafwaarts te skiën, zonder enige overgang? Dat is precies wat de Marquette Backcountry Skis bieden.

Ontwikkeld door een ondernemer uit Michigan, zijn de Marquette Backcountry Skis uniek in hun soort. Ze hebben een brede vorm en een basis gemaakt van blaasgegoten plastic met visschubben. Met een verkoopprijs van $189 zijn ze ook nog eens betaalbaar.

In 2019 was er echter een juridisch conflict tussen de outdoor retailer Backcountry uit Park City en verschillende bedrijven die het woord “backcountry” als handelsmerk hadden geregistreerd. Eén van de kleine bedrijven die werd aangeklaagd, was Marquette Backcountry Skis. Uiteindelijk kwam Backcountry tot een overeenkomst met Marquette en nam het de productie over.

Helaas heeft Backcountry sindsdien de productie van de Marquette ski’s stopgezet. Dit heeft ervoor gezorgd dat er wereldwijd slechts ongeveer 6.000 paar van deze ski’s beschikbaar zijn. Als je geluk hebt, kun je misschien nog een paar op obscure plaatsen op het internet vinden.

Alex Kaufman uit Golden, Colorado is een gelukkige eigenaar van een paar Marquette ski’s. Hij heeft vorig jaar meer dan 100.000 verticale voet geskied met deze ski’s. Het stelt hem in staat om te skiën op verschillende gematigde hellingen in de buurt van zijn huis, ver weg van drukke skiliften en verkeer op de snelweg.

Hoewel Kaufman al vier jaar lang probeert om Backcountry te overtuigen om de productie van de ski’s weer op te starten, lijkt het erop dat dit nog niet is gelukt. Backcountry controleert het product, de mal en de toekomst ervan. Het lijkt erop dat ze geen interesse meer hebben om de ski’s opnieuw op de markt te brengen.

Desondanks is Kaufman optimistisch en gelooft hij dat er vraag is naar deze ski’s, omdat ze betaalbaar en toegankelijk zijn voor een breed publiek. Hij blijft hopen dat Backcountry van gedachten verandert en weer begint met de productie.

Dus, als je op zoek bent naar ski’s die het skiën gemakkelijker maken en je de vrijheid geven om nieuwe plekken te ontdekken, overweeg dan zeker de Marquette Backcountry Skis. Hoewel ze misschien moeilijk te vinden zijn, zijn ze de moeite waard.

FAQ:

V: Wat zijn de Marquette Backcountry Skis?
A: De Marquette Backcountry Skis zijn ski’s die speciaal zijn ontworpen om moeiteloos zowel bergopwaarts als bergafwaarts te skiën zonder enige overgang. Ze hebben een brede vorm en een basis gemaakt van blaasgegoten plastic met visschubben.

V: Wie heeft de Marquette Backcountry Skis ontwikkeld?
A: De Marquette Backcountry Skis zijn ontwikkeld door een ondernemer uit Michigan.

V: Hoeveel kosten de Marquette Backcountry Skis?
A: De Marquette Backcountry Skis hebben een verkoopprijs van $189 en zijn daarmee betaalbaar.

V: Wat was het juridische conflict rondom het woord “backcountry”?
A: In 2019 was er een juridisch conflict tussen outdoor retailer Backcountry uit Park City en verschillende bedrijven die het woord “backcountry” als handelsmerk hadden geregistreerd.

V: Wat gebeurde er met Marquette Backcountry Skis tijdens het juridische conflict?
A: Marquette Backcountry Skis werd aangeklaagd in het juridische conflict, maar uiteindelijk kwam het tot een overeenkomst met Backcountry, waarbij Backcountry de productie overnam.

V: Is de productie van Marquette ski’s stopgezet?
A: Ja, Backcountry heeft sindsdien de productie van de Marquette ski’s stopgezet, waardoor er wereldwijd slechts ongeveer 6.000 paar beschikbaar zijn.

V: Is er nog hoop dat de productie wordt hervat?
A: Hoewel Backcountry momenteel geen interesse lijkt te hebben om de ski’s opnieuw op de markt te brengen, blijft Alex Kaufman hopen dat ze van gedachten veranderen en weer beginnen met de productie.

V: Waar kunnen de Marquette Backcountry Skis gevonden worden?
A: Hoewel ze moeilijk te vinden zijn, kunnen de Marquette Backcountry Skis mogelijk nog op obscure plaatsen op het internet worden gevonden.

V: Waarom zou ik de Marquette Backcountry Skis overwegen?
A: Als je op zoek bent naar ski’s die het skiën gemakkelijker maken en je de vrijheid geven om nieuwe plekken te ontdekken, zijn de Marquette Backcountry Skis zeker het overwegen waard.

Definitions:
– Ski’s: smalle lange latten die aan de voeten worden bevestigd om te glijden over sneeuw.
– Bergopwaarts: in de richting van de top van een berg.
– Bergafwaarts: in de richting van de voet van een berg.
– Blaasgegoten plastic: kunststof dat is gevormd door middel van een blaasvormingsproces.
– Visschubben: reliëfpatronen op de bodem van de ski’s die zorgen voor grip op sneeuw.
– Juridisch conflict: een geschil dat voortkomt uit het niet naleven van wetten of afspraken.
– Handelsmerk: een naam, logo of symbool dat wordt gebruikt om een product of dienst te identificeren en te onderscheiden van andere producten of diensten.
– Overeenkomst: een afspraak of regeling waarmee een geschil of conflict wordt opgelost.

Related Links:
Marquette Backcountry: Website van Marquette Backcountry Skis.
Backcountry: Website van outdoor retailer Backcountry.