Power Pass krijgt uitbreiding met skiën in Chili

Mountain Capital Partners (MCP), de distributeur van de Power Pass, heeft onlangs aangekondigd dat houders van de 2024/25 Power Pass en Power Pass Select nu toegang hebben tot 7 aaneengeschakelde dagen skiën in Valle Nevado en La Parva in Chili, tijdens het skiseizoen van 2024 in het zuidelijk halfrond.

Deze toevoeging komt voort uit de recente aankoop van La Prava door MCP. Met de aankoop en integratie van La Prava en Valle Nevado heeft MCP een van de grootste skigebieden in het zuidelijk halfrond gecreëerd.

Met de extra dagen skiën in Chili bieden de Power Passes van MCP pass-houders effectief 12 maanden skiën. Dit omvat toegang tot verschillende skigebieden in de Verenigde Staten, zoals Willamette Pass, Nordic Valley, Brian Head Resort, Lee Canyon, Arizona Snowbowl, Pajarito Mountain, Sandia Peak Ski Area, Sipapu en Purgatory. Daarnaast biedt de Power Kids pass gratis skiën en mountainbiken voor kinderen tot 12 jaar, inclusief onbeperkte toegang tot alle Amerikaanse en Chileense bergen en fietsparken op de Power Pass. Voor mensen van 75 jaar of ouder is er de Super Senior Pass, waarmee ze ook gratis kunnen skiën en dezelfde voordelen hebben als de Power Kids pass.

De volledige Power Pass, met onbeperkte toegang tot alle bergen in de Verenigde Staten en 7 dagen skiën in de Chileense bergen van MCP (plus extra voordelen, waaronder een gratis rondje golf), kost $849 voor mensen tussen de 37 en 64 jaar oud. Voor mensen jonger of ouder dan die leeftijdscategorie zijn er goedkopere passen beschikbaar, zoals jongvolwassenen-, jeugd- of seniorenpassen (vanaf $449!).

Daarnaast heeft Arizona Snowbowl, een skigebied van MCP, net aangekondigd dat het seizoen verlengd wordt tot 1 juni. Mensen die al een 2024/25 Power Pass hebben gekocht, kunnen profiteren van het langste skiseizoen ooit in dit gebied, als ze daarvoor in aanmerking komen.

Veelgestelde vragen:

1. Welke skigebieden zijn inbegrepen in de Power Pass van MCP?
– De Power Pass van MCP biedt toegang tot verschillende skigebieden in de Verenigde Staten, zoals Willamette Pass, Nordic Valley, Brian Head Resort, Lee Canyon, Arizona Snowbowl, Pajarito Mountain, Sandia Peak Ski Area, Sipapu en Purgatory.

2. Welke extra voordelen biedt de Power Pass van MCP?
– In aanvulling op de skigebieden in de VS, biedt de Power Pass gratis skiën en mountainbiken voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast is er de Super Senior Pass voor mensen van 75 jaar en ouder, waarmee ze ook gratis kunnen skiën en dezelfde voordelen hebben als de Power Kids pass.

3. Wat is de prijs van de volledige Power Pass?
– De volledige Power Pass, met onbeperkte toegang tot alle bergen in de Verenigde Staten en 7 dagen skiën in de Chileense bergen van MCP (plus extra voordelen), kost $849 voor mensen tussen de 37 en 64 jaar oud.

4. Hoe lang wordt het seizoen verlengd bij Arizona Snowbowl?
– Het seizoen bij Arizona Snowbowl wordt verlengd tot 1 juni.

Belangrijke termen:

– Power Pass: Een skipas aangeboden door Mountain Capital Partners (MCP) die toegang biedt tot verschillende skigebieden in de Verenigde Staten en extra voordelen.
– Valle Nevado: Een skigebied in Chili.
– La Parva: Een skigebied in Chili.
– La Prava: Een skigebied in Chili dat recentelijk is overgenomen door MCP.

Suggestie voor gerelateerde links:
Mountain Capital Partners
Valle Nevado
La Parva
Arizona Snowbowl