Rallying Around Ana Lynch: Newburyport Unites to Support Local Resident’s Recovery

Na een verwoestend skiongeluk eerder deze maand heeft Newburyport en omstreken zich snel verenigd om meer dan €90.000 in te zamelen voor Ana Lynch, een inwoner van Newburyport, wiens lange weg naar herstel net is begonnen. Ana is een buitengewone jonge vrouw met enorme kracht en vastberadenheid. Ze is een krijger en ze zal hier doorheen komen en nog sterker zijn, aldus GoFundMe-organisator Brandon Kelly. Lynch skiede met vrienden en familie in Big Sky, Montana, op zaterdag 10 maart, toen ze een ongeluk kreeg vlak bij de onderkant van de Lookout Ridge trail, volgens de GoFundMe-pagina.

Dankzij het snelle optreden van de Big Sky Ski Patrol werd Ana veilig van de berg gehaald en per helikopter naar het niveau 1-traumacentrum van de Billings Clinic in Billings, Montana, gebracht, aldus Kelly. Bij aankomst kreeg Lynch onmiddellijk een CT-scan die een gebroken T12-wervel onthulde die druk uitoefende op haar ruggenmerg. Het chirurgisch team in het traumacentrum mobiliseerde snel om de wervel te verwijderen en Lynch’s ruggengraat te stabiliseren. De complexe operatie duurde bijna negen uur. Hoewel er nog veel onbekend is, blijft het chirurgisch team, de familie van Ana en met name Ana zelf, zeer hoopvol en vol vertrouwen dat ze volledig zal herstellen, aldus Kelly.

Kelly legde uit dat hij de inzamelingsactie heeft opgezet om zowel Lynch als haar familie te ondersteunen bij de medische kosten. Het herstel zal tijd kosten. In de komende weken, maanden en misschien zelfs langer zal het Lynch-gezin te maken krijgen met veel onvoorziene kosten als gevolg van dit tragische ongeval, zei Kelly. De GoFundMe-pagina heeft het oorspronkelijke doel van $75.000 al ruimschoots overschreden en staat op dit moment op $90.895. We houden allemaal van je, Ana. Je kunt dit en we staan voor je klaar, aldus Kelly.

Als reactie op hoe mensen kunnen blijven bijdragen, drong Kelly er bij mensen op aan om ongeacht de omvang, te blijven doneren en gebeden, positieve gedachten en goede vibes naar Lynch en haar familie te sturen. Om te doneren, ga naar https://www.gofundme.com/f/b9z6z-anas-road-to-recovery.

FAQ:

1. Wie is Ana Lynch en waarom wordt er geld ingezameld voor haar?
Ana Lynch is een inwoner van Newburyport die betrokken was bij een skiongeluk in Big Sky, Montana. Geld wordt ingezameld om haar te ondersteunen bij haar herstel.

2. Hoeveel geld is er tot nu toe ingezameld voor Ana Lynch?
Er is meer dan €90.000 ingezameld voor Ana Lynch.

3. Waar werd Ana Lynch na het ongeluk naartoe gebracht?
Ana Lynch werd per helikopter naar het niveau 1-traumacentrum van de Billings Clinic in Billings, Montana gebracht.

4. Wat werd er ontdekt tijdens de CT-scan van Ana Lynch?
De CT-scan onthulde een gebroken T12-wervel die druk uitoefende op haar ruggenmerg.

5. Hoe lang duurde de operatie van Ana Lynch?
De complexe operatie duurde bijna negen uur.

6. Wat is het doel van de inzamelingsactie?
Het doel van de inzamelingsactie is om zowel Ana Lynch als haar familie te ondersteunen bij de medische kosten en onvoorziene uitgaven als gevolg van het ongeval.

7. Hoe kan ik doneren aan Ana Lynch?
Je kunt doneren door naar de GoFundMe-pagina te gaan: link.

Definities:
– Newburyport: een stad in Massachusetts, Verenigde Staten.
– Big Sky: een skigebied in Montana, Verenigde Staten.
– GoFundMe: een online platform voor crowdfunding.

Suggested related link:
fundraisersnearme.com