Tennisster Lindsey Vonn en skiër Roger Federer maken bijzondere herinneringen samen

Voormalig olympisch gouden medaillewinnaar in het skiën, Lindsey Vonn, en tennisicoon Roger Federer zijn al lange tijd goede vrienden. Terwijl ze genieten van hun pensioen, maken beide sterren memorabele momenten door samen een dagje op de piste door te brengen. Vonn deelde onlangs een bericht op Instagram over dit ski-avontuur, wat heel wat opschudding veroorzaakte. Maar er is nog meer opwinding.

Toen het bericht live ging, werden de reacties begrijpelijkerwijs overspoeld met opmerkingen. Onder degenen die reageerden, kwamen enkele opmerkelijke namen naar voren. Dit opent de mogelijkheid voor meer van dergelijke beroemdheden die samen gaan skiën in de komende dagen.

Op haar officiële Instagram-account uitte Lindsey Vonn haar liefde voor het skiën met haar goede vriend Roger Federer. Ze schreef een lang bericht waarin ze haar opwinding deelde: “Ik kon eindelijk skiën met mijn vriend Roger… ja, @rogerfederer.” Maar er was nog meer opwinding toen een andere tennisster reageerde.

De winnaar van de Australian Open 2018, Caroline Wozniacki, voegde zich bij de discussie. Ze schreef: “Zo cool!!!” Deze twee delen een dierbare vriendschap die al lange tijd bestaat. In 2015 was Vonn aanwezig op Wimbledon om Wozniacki te zien spelen. Vonn zei destijds over haar vriendin: “Het is fijn om een vriendin te hebben die begrijpt hoe moeilijk het is om in de schijnwerpers te staan en hard te trainen en te concurreren.” Terugdenkend aan dat moment, antwoordde Vonn deze keer op Wozniacki: “We moeten gaan!”

Ook beroemd model Ashley Graham, die onlangs samen met Vonn ging skiën, voegde zich toe aan het gesprek. Ze zei: “Wat een leuke week!” Vonn haastte zich om te zeggen: “De beste week ooit!” Maar de opwinding verdubbelde toen een voormalig militair zich bij het gesprek voegde.

Bear Grylls, een voormalig Britse SAS-militair, kon zijn enthousiasme niet bedwingen en schreef: “Zo mooi.” Vonn moest reageren vanwege haar eerdere band met Grylls. In 2016 nam Vonn deel aan ‘Running Wild with Bear Grylls’, een reality tv-serie over overlevingsvaardigheden. In een aflevering van seizoen 3 van het programma maakten de twee een tocht met een speedboot en zwommen ze naar de kust, waarna ze zich een weg baanden langs een ruige kustlijn. Na het oversteken van een diepe afgrond verzamelden ze zee-egels voor het avondeten. Door hun liefde voor avontuur maakte Vonn al snel duidelijk dat ze Grylls miste en dat ze de volgende keer samen op avontuur wilden gaan.

Lindsey Vonn en Roger Federer hebben een bijzondere band op de skipiste. In haar bericht op Instagram benadrukte de 39-jarige skiër hoeveel de momenten met Roger voor haar betekenen. Ze bewonderde Roger als atleet, filantroop en ongelooflijke kampioen. “Gewoonlijk stellen mensen naar wie je opkijkt je altijd teleur op de een of andere manier, maar Roger niet”, schreef Vonn. Ze bleef haar vriend prijzen en noemde hem het toonbeeld van een echte sportman en kampioen in alle opzichten. Ze bedankte hem voor dit mooie moment op de skipiste. We kijken uit naar meer van deze momenten in de toekomst.

FAQ:

1. Wie zijn Lindsey Vonn en Roger Federer?
Lindsey Vonn is een voormalig olympisch gouden medaillewinnaar in het skiën. Roger Federer is een tennisicoon.

2. Wat deden Lindsey Vonn en Roger Federer samen?
Lindsey Vonn en Roger Federer brachten een dagje door op de piste om te skiën.

3. Wie reageerde op de Instagram-post van Lindsey Vonn?
Caroline Wozniacki, de winnaar van de Australian Open 2018, reageerde op de Instagram-post.

4. Wat is de relatie tussen Lindsey Vonn en Caroline Wozniacki?
Lindsey Vonn en Caroline Wozniacki hebben een langdurige vriendschap.

5. Wie is Ashley Graham?
Ashley Graham is een beroemd model dat samen met Lindsey Vonn ging skiën.

6. Wie is Bear Grylls?
Bear Grylls is een voormalig Britse SAS-militair en televisiepersoonlijkheid.

7. Wat is de relatie tussen Lindsey Vonn en Bear Grylls?
In 2016 nam Lindsey Vonn deel aan het televisieprogramma ‘Running Wild with Bear Grylls’ en heeft ze een avontuur beleefd met Bear Grylls.

8. Wat heeft Lindsey Vonn gezegd over Roger Federer op Instagram?
Lindsey Vonn prees Roger Federer als een atleet, filantroop en kampioen en bedankte hem voor het mooie moment op de skipiste.

Related Links:
Lindsey Vonn
Roger Federer
Caroline Wozniacki
Ashley Graham
Bear Grylls