Wellesley Atleet van de Week: Arielle Wember, Senior van Wellesley High School

Arielle Wember, een senior op Wellesley High School, is benoemd tot Atleet van de Week vanwege haar uitmuntende prestatie in de sport Nordic skiën. Wember begon met Nordic skiën als een freshman zonder enige kennis van de sport, op zoek naar een leuke buitenactiviteit tijdens de Covid-pandemie. Sinds die eerste dag heeft ze elke seconde van de afgelopen vier jaar genoten.

Wat ze het meest waardeert aan deze sport is de energieke en competitieve omgeving van het team, waardoor iedereen zich welkom voelt. Skiën is een sport waarbij je teamgenoten altijd aan je zijde staan om je aan te moedigen, simpelweg omdat ze willen dat je op je best presteert. Tijdens een wedstrijd verdwijnt alles om je heen en is het alleen jij en het parcours, met de finishlijn in zicht.

Voordat een wedstrijd begint, eet Wember een boterham en luistert ze naar muziek in de auto samen met haar zus, die ook deel uitmaakt van het team. Daarnaast probeert ze voor elke wedstrijd even een powernap te doen om zich op te laden.

Haar belangrijkste doel voor dit seizoen was om zowel het meisjes- als het jongensteam het kampioenschap te laten winnen. Het meisjes team is als eerste geëindigd, elke week winnend, en het jongensteam is op een goede tweede plaats geëindigd.

Wember is trots op haar deelname aan het State Championship sinds haar tweede jaar op school. Dit jaar eindigde ze op de eerste plaats voor Wellesley en behaalde ze een top 20 positie bij de meisjes in Massachusetts. Naast deze prestatie eindigde ze als vierde in de divisie van haar team, waardoor ze de beste vrouwelijke skiër van Wellesley is.

Een grappig en inspirerend verhaal dat Wember deelt, is tijdens een race van vorig jaar, waarbij haar ski’s verstrikt raakten in de stokken van een mede-oudere student. Ze vielen beiden voor de ogen van alle ouders en moesten zien op te staan terwijl andere skiërs hen passeerden. Uiteindelijk hebben ze hun ski’s en stokken ontknoopt en zijn ze terug op de been gekomen. Na het verliezen van tijd wisten ze de andere meisjes die hen hadden ingehaald weer in te halen en eindigden ze de race alsnog op een geweldige manier.

Naast Nordic skiën, beoefent Wember ook atletiek en is ze geïnteresseerd in hangen met vrienden, reizen en tekenen. Coach Mark Jacobson is trots op Wember’s prestaties en merkt op hoe ze gedurende vier jaar energie en compassie in het team heeft gebracht.

Wellesley Atleet van de Week: Luca Scirica, Senior van Wellesley High School

Luca Scirica, een senior op Wellesley High School, is verkozen tot Atleet van de Week vanwege zijn prestaties in de sport Nordic skiën. Scirica begon met skiën in de vierde klas via het EMBK-programma.

Wat Scirica het meest waardeert aan deze sport is hoe teamgenoten elkaar stimuleren om op hun best te presteren. Het is een mentaal uitdagende sport, maar het wordt altijd gemakkelijker wanneer je teamgenoten met je samenwerken en je motiveren.

Voor een wedstrijd heeft Scirica bijna altijd een munt-smaak Clif-bar, omdat het wat cafeïne bevat voor extra energie. Dit is geweldig voor racedagen, maar betekent ook dat hij automatisch zenuwachtig wordt als hij er een eet op een dag zonder race.

Zijn belangrijkste doel voor dit seizoen is om goed te presteren op de Eastern High School Championships. Tot nu toe is hij erg tevreden over het team van dit jaar. Iedereen is enthousiast om de sneeuw op te gaan en te trainen. Het gaan naar de staat met iedereen was een geweldige ervaring en hij voelt dat ze als team sterker zijn geworden.

Een prestatie waar Scirica bijzonder trots op is, is dat hij de afgelopen drie jaar deel heeft uitgemaakt van het Massachusetts State Team. Hij vindt het altijd leuk om de staat te vertegenwoordigen en te concurreren tegen anderen uit New England. Bovendien kan hij skiën met mensen waarmee hij normaal gesproken niet zou skiën.

Een inspirerend verhaal dat Scirica deelt, is dat hij de avond voor het staatskampioenschap al zijn uitrusting klaar heeft gelegd, behalve zijn ski’s. Gelukkig wist hij ze op tijd te pakken voordat de bus vertrok, maar het was een stressvol begin van de dag waar zijn teamgenoten graag grapjes over maakten.

Naast Nordic skiën is Scirica ook betrokken bij andere sporten zoals zeilen. Hij heeft ook interesse in zingen (A Cappella, Jazzkoor), alles wat met wiskunde te maken heeft en het hangen met vrienden. Coach Mark Jacobson is trots op Scirica’s prestaties en merkt op hoe hij het jongensteam heeft geleid naar een derde plaats in de staat.

FAQ:

1. Wie is Arielle Wember?
Arielle Wember is een senior op Wellesley High School en is benoemd tot Atleet van de Week vanwege haar uitmuntende prestaties in de sport Nordic skiën.

2. Hoe lang beoefent Arielle Wember Nordic skiën?
Arielle Wember beoefent Nordic skiën al vier jaar.

3. Wat waardeert Arielle het meest aan de sport Nordic skiën?
Arielle waardeert de energieke en competitieve omgeving van het team het meest, waardoor iedereen zich welkom voelt.

4. Wat doet Arielle voor elke wedstrijd?
Voor elke wedstrijd eet Arielle een boterham en luistert ze naar muziek in de auto samen met haar zus, die ook deel uitmaakt van het team. Daarnaast probeert ze voor elke wedstrijd even een powernap te doen om zich op te laden.

5. Wat was het doel van Arielle voor dit seizoen?
Het belangrijkste doel van Arielle voor dit seizoen was om zowel het meisjes- als het jongensteam het kampioenschap te laten winnen.

6. Welke prestatie heeft Arielle behaald bij de State Championship?
Arielle eindigde op de eerste plaats voor Wellesley en behaalde een top 20 positie bij de meisjes in Massachusetts. Ze eindigde ook als vierde in de divisie van haar team.

7. Wat is een inspirerend verhaal dat Arielle deelt?
Een inspirerend verhaal dat Arielle deelt, is tijdens een race waarbij haar ski’s verstrikt raakten met de stokken van een mede-oudere student. Ondanks dit incident wisten ze uiteindelijk de race op een geweldige manier af te maken.

8. Naast Nordic skiën, welke andere interesses heeft Arielle?
Naast Nordic skiën beoefent Arielle ook atletiek en heeft ze interesse in hangen met vrienden, reizen en tekenen.

9. Wie is Luca Scirica?
Luca Scirica is een senior op Wellesley High School en is benoemd tot Atleet van de Week vanwege zijn prestaties in de sport Nordic skiën.

10. Wat waardeert Luca het meest aan de sport Nordic skiën?
Luca waardeert hoe teamgenoten elkaar stimuleren om op hun best te presteren in de sport Nordic skiën.

11. Wat is het belangrijkste doel van Luca voor dit seizoen?
Het belangrijkste doel van Luca voor dit seizoen is om goed te presteren op de Eastern High School Championships.

12. Welke prestatie is Luca bijzonder trots op?
Luca is bijzonder trots op het feit dat hij de afgelopen drie jaar deel heeft uitgemaakt van het Massachusetts State Team.

13. Wat is een inspirerend verhaal dat Luca deelt?
Een inspirerend verhaal dat Luca deelt, is dat hij de avond voor het staatskampioenschap al zijn uitrusting klaar had liggen, behalve zijn ski’s. Gelukkig wist hij ze op tijd te vinden.

14. Naast Nordic skiën, welke andere interesses heeft Luca?
Naast Nordic skiën is Luca ook betrokken bij andere sporten zoals zeilen en heeft hij interesse in zingen, wiskunde en het hangen met vrienden.

Definitions:
– Nordic skiën: een sport waarbij deelnemers langlaufen op langwerpige ski’s en gebruikmaken van hun eigen spierkracht om vooruit te komen.
– State Championship: een kampioenschap waarbij teams uit een bepaalde staat het tegen elkaar opnemen in hun specifieke sport.

Suggested Related Links:
Wellesley High School
Nordic skiing