<h2>De Mules presteren sterk tijdens het Williams Carnival</h2>

Racing ging op zaterdag door bij Jiminy Peak met de tweede dag van het Williams Carnival. Een lichte sneeuwval in de ochtend zorgde voor uitdagende zichtbaarheid en omstandigheden voor de skiërs, maar de sneeuw was uitstekend en zorgde voor een geweldige racedag.

Harrison Digangi, nog steeds energiek na zijn prestatie van de vorige dag, hoopte zijn momentum door te zetten in de Slalom. Ondanks een uitdagende set die bijna de helft van het veld uitschakelde tijdens de eerste run, zetten de Mules door. Digangi eindigde als vijfde, zijn beste resultaat tot nu toe in de Slalom, en Noah Riemenschneider skiede een snelle tweede run en eindigde de dag op de 11e plaats. Patrick Coughlin leverde met een 19e plaats de derde score voor de Mules.

Aan de dameskant hebben de Mules dit seizoen opvallend goed gepresteerd in de GS, maar hebben ze vaak moeite gehad met de Slalom. Vandaag lieten ze echter indrukwekkende groei zien, met Carissa Cassidy als beste op de 12e plaats, haar beste resultaat als Mule. Vlak achter Cassidy leverde Molly Mueller opnieuw een top-20 prestatie met een 15e plaats, en Hannah Soria voegde een derde score toe op de 19e plaats.

Als team eindigden de Mules als derde bij de heren en als vierde bij de dames. Gecombineerd met het nordic team was de inspanning goed genoeg voor de vijfde plaats. De Mules zullen zondag weer in actie komen als ze blijven racen in Massachusetts. Ze zullen naar Catamount Mountain reizen voor de vervangende University of Vermont Slalom, die meetelt als een NCAA-kwalificatiewedstrijd.

Op zaterdag vond de tweede dag van het Williams Carnival plaats bij Jiminy Peak. Ondanks de lichte sneeuwval in de ochtend waren de zichtbaarheid en omstandigheden uitdagend voor de skiërs, maar de sneeuw was uitstekend en zorgde voor een geweldige racedag.

Harrison Digangi, nog steeds energiek na zijn prestatie van de vorige dag, hoopte zijn momentum voort te zetten in de Slalom. Ondanks een uitdagende set die bijna de helft van het veld uitschakelde tijdens de eerste run, zetten de Mules door. Digangi eindigde als vijfde, zijn beste resultaat tot nu toe in de Slalom, en Noah Riemenschneider skiede een snelle tweede run en eindigde de dag op de 11e plaats. Patrick Coughlin behaalde met een 19e plaats de derde score voor de Mules.

Aan de dameskant hebben de Mules dit seizoen opvallend goed gepresteerd in de GS, maar hebben ze vaak moeite gehad met de Slalom. Vandaag lieten ze echter indrukwekkende groei zien, met Carissa Cassidy als beste op de 12e plaats, haar beste resultaat als Mule. Vlak achter Cassidy behaalde Molly Mueller opnieuw een top-20 prestatie met een 15e plaats, en Hannah Soria voegde een derde score toe op de 19e plaats.

Als team eindigden de Mules als derde bij de heren en als vierde bij de dames. Gecombineerd met het nordic team was de inspanning goed genoeg voor de vijfde plaats. De Mules zullen zondag weer in actie komen als ze blijven racen in Massachusetts. Ze zullen naar Catamount Mountain reizen voor de vervangende University of Vermont Slalom, die meetelt als een NCAA-kwalificatiewedstrijd.

Veelgestelde vragen:

1. Wat vond er plaats tijdens het Williams Carnival?

Het Williams Carnival vond plaats bij Jiminy Peak, waar skiërs raceten in verschillende disciplines, zoals de Slalom en GS.

2. Hoe presteerden de Mules tijdens het Williams Carnival?

De Mules presteerden sterk tijdens het Williams Carnival, waarbij Harrison Digangi zijn beste resultaat tot nu toe behaalde in de Slalom en de dameskant indrukwekkende groei liet zien.

3. Welke resultaten behaalden de Mules in de Slalom?

Harrison Digangi eindigde als vijfde en Noah Riemenschneider eindigde op de 11e plaats in de Slalom.

4. Hoe presteerden de dames van de Mules in de GS?

De dames van de Mules presteerden goed in de GS, met Carissa Cassidy als beste op de 12e plaats en Molly Mueller op de 15e plaats.

5. Hoe eindigden de Mules als team?

De Mules eindigden als derde bij de heren, vierde bij de dames en behaalden de vijfde plaats gecombineerd met het nordic team.

6. Waar zal het volgende racen plaatsvinden?

Het volgende racen zal plaatsvinden bij Catamount Mountain in Massachusetts voor de vervangende University of Vermont Slalom, een NCAA-kwalificatiewedstrijd.

Definities:

Williams Carnival: Een skirace-evenement dat plaatsvond bij Jiminy Peak.

Slalom: Een discipline binnen het alpineskiën waarbij skiërs zigzaggen tussen poortjes.

GS: Afkorting voor “giant slalom”, een discipline binnen het alpineskiën waarbij skiërs om poortjes racen met een grotere afstand tussen.

Nordic team: Een term die verwijst naar langlaufende skiërs.

NCAA: Afkorting voor “National Collegiate Athletic Association”, een organisatie die college-athletiekprogramma’s in de Verenigde Staten bestuurt.

Suggesties voor verwante links:

jiminypeak.com – Officiële website van Jiminy Peak, waar het Williams Carnival plaatsvond.

collegeskipass.com – Informatie over college-skipassen en evenementen.

ncaa.org – Officiële website van de NCAA.