Koop een seizoenspas en ski gratis vanaf vrijdag 22 maart

Brundage Mountain Resort in McCall, Idaho, heeft een speciale aanbieding voor nieuwe seizoenspasbezitters. Vanaf vandaag, vrijdag 22 maart, kunnen zij namelijk gratis genieten van de fantastische voorjaarssneeuwcondities. Als je een seizoenspas voor het seizoen 2024/2025 koopt, kun je de rest van het huidige seizoen 2023/2024 gratis skiën of snowboarden.

De afgelopen weken heeft Brundage Mountain te maken gehad met krachtige stormen die voor aanzienlijke sneeuwval hebben gezorgd. Het sneeuwdek op het resort varieert nu van 48 inch aan de basis tot 82 inch op de top. De sneeuwcondities zijn de hele maand al spectaculair, met af en toe wat zonnige lentendagen en veel poederdagen. Met nog een koude storm dit weekend, belooft het een fantastische voorjaarsvakantie te worden en zelfs daarna.

Volgens de weersvoorspellingen zal er zaterdag 23 maart een winterstormcycli arriveren. Er wordt voorspeld dat er zes opeenvolgende dagen verse sneeuw valt met accumulaties tot wel twee voet in de komende week.

Naast het gratis skiën of snowboarden voor de rest van dit seizoen, bieden de seizoenspassen van Brundage Mountain ook toegang tot de zomerstoeltjeslift. Dit geeft houders van een seizoenspas in het seizoen 2024/2025 ook de mogelijkheid om te genieten van schilderachtige stoeltjesliftritten, mountainbiken en toegang tot het Brundage Bike Park, dat onlangs is verbonden met het populaire Bear Basin Trail System.

Brundage Mountain heeft ook wijzigingen aangebracht in het familiepas-systeem om het eerlijker te maken voor alle gezinnen, inclusief gezinnen met minder kinderen en alleenstaande ouders. Onder het nieuwe systeem kan elke volwassene die een seizoenspas koopt, passen voor zijn of haar minderjarige afhankelijke kinderen kopen tegen een aanzienlijke korting.

Bovendien biedt Brundage Mountain extra voordelen aan trouwe seizoenspasbezitters. De loyaliteitsstatus wordt toegekend aan degenen die hun pas van jaar tot jaar vernieuwen. Het resort waardeert hun loyaliteit en biedt hen speciale voordelen als blijk van waardering.

Met een nieuwe snelle quad-lift en een gloednieuw basislodgegebouw in ontwikkeling, heeft Brundage Mountain Resort nog veel meer te bieden voor het komende winterseizoen.

Koop snel je seizoenspas en geniet van geweldige sneeuwcondities en vele voordelen bij Brundage Mountain!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de speciale aanbieding voor nieuwe seizoenspasbezitters bij Brundage Mountain Resort?
Nieuwe seizoenspasbezitters kunnen gratis skiën of snowboarden voor de rest van het huidige seizoen 2023/2024 als ze een seizoenspas voor het seizoen 2024/2025 kopen.

Wat zijn de huidige sneeuwcondities bij Brundage Mountain Resort?
Het sneeuwdek varieert van 48 inch aan de basis tot 82 inch op de top. De sneeuwcondities zijn de hele maand spectaculair geweest, met af en toe wat zonnige lentendagen en veel poederdagen.

Wat is de weersvoorspelling voor de komende week bij Brundage Mountain Resort?
Er wordt voorspeld dat er zes opeenvolgende dagen verse sneeuw valt met accumulaties tot wel twee voet in de komende week.

Welke extra voordelen bieden de seizoenspassen van Brundage Mountain Resort?
Naast gratis skiën of snowboarden voor de rest van dit seizoen, bieden de seizoenspassen ook toegang tot de zomerstoeltjeslift, schilderachtige stoeltjesliftritten, mountainbiken en toegang tot het Brundage Bike Park.

Zijn er wijzigingen aangebracht in het familiepas-systeem bij Brundage Mountain Resort?
Ja, het familiepas-systeem is gewijzigd om het eerlijker te maken voor alle gezinnen. Onder het nieuwe systeem kunnen volwassenen die een seizoenspas kopen, passen voor hun minderjarige afhankelijke kinderen kopen tegen een aanzienlijke korting.

Welke voordelen ontvangen trouwe seizoenspasbezitters bij Brundage Mountain Resort?
Trouwe seizoenspasbezitters worden beloond met loyaliteitsstatus en ontvangen speciale voordelen als blijk van waardering.

Zijn er plannen voor nieuwe faciliteiten bij Brundage Mountain Resort?
Ja, er is een nieuwe snelle quad-lift en een gloednieuw basislodgegebouw in ontwikkeling voor het komende winterseizoen.

Voor meer informatie en het kopen van seizoenspassen, bezoek de officiële website van Brundage Mountain Resort: link.