Laatste ski- en snowboarddag in Noord-Carolina

Het ski- en snowboardseizoen in North Carolina loopt bijna ten einde. Zowel Sugar Mountain als Cataloochee hebben aangekondigd dat ze na zondag zullen sluiten voor de winter. Snowshoe blijft echter nog iets langer open en maakt zelfs nog steeds sneeuw in West Virginia. Bovendien mogen kinderen van 12 jaar en jonger vanaf maandag gratis skiën en snowboarden.

Als je nog niet klaar bent met het seizoen, is Vermont de plek waar je moet zijn. Smuggler’s Notch heeft de afgelopen twee weken maar liefst 53 inch verse sneeuw ontvangen, en er wordt dit weekend nog eens 18 inch sneeuw voorspeld.

Zelfs Wisconsin heeft wat extra sneeuw gekregen. Het legendarische Trollhaugen sloot het seizoen af op St. Patrick’s Day, maar kreeg nog eens 6 inch verse sneeuw. Nu overweegt Trollhaugen om extra dagen te openen, wat een aangename verrassing zou zijn voor de lokale bevolking omdat het dit jaar ongebruikelijk warm was voor de regio.

In een ander nieuws, professionele freeskier Cody Townsend heeft aangekondigd dat hij zijn video serie genaamd “The Fifty” zal stoppen. In deze serie probeert hij elke van de “50 Classic Ski Descents of North America” te beklimmen en skiën. Hij heeft al 46 van de 50 aangepakt en zal doorgaan totdat hij ze allemaal heeft voltooid, maar hij zal niet langer regelmatig afleveringen publiceren.

Verder wordt er gepraat over street skiing en snowboarding in North Carolina en de mogelijkheid dat deze sport een Olympische discipline wordt. Wat is er nodig voor deze sport om naar het grote podium te gaan?

Als je vandaag in het zuidoosten wilt skiën of snowboarden, kun je terecht bij Sugar Mountain Resort, Snowshoe of Cataloochee Ski Area. Houd er rekening mee dat sommige gebieden dunne en kale plekken hebben, dus zorg ervoor dat je je oude ski’s meeneemt. Wees veilig en geniet van de laatste dagen van het seizoen!

FAQ:

1. Wanneer eindigt het ski- en snowboardseizoen in North Carolina?
Het ski- en snowboardseizoen in North Carolina eindigt bijna. Zowel Sugar Mountain als Cataloochee hebben aangekondigd dat ze na zondag zullen sluiten voor de winter.

2. Waar blijft het ski-resort Snowshoe nog open?
Snowshoe blijft nog iets langer open en maakt zelfs nog steeds sneeuw in West Virginia.

3. Mogen kinderen van 12 jaar en jonger gratis skiën en snowboarden?
Ja, vanaf maandag mogen kinderen van 12 jaar en jonger gratis skiën en snowboarden.

4. Waar is er recentelijk veel sneeuw gevallen in Vermont?
Als je nog niet klaar bent met het seizoen, is Vermont de plek waar je moet zijn. Smuggler’s Notch heeft de afgelopen twee weken maar liefst 53 inch verse sneeuw ontvangen.

5. Welk ski-resort in Wisconsin kreeg extra sneeuw?
Het legendarische Trollhaugen in Wisconsin kreeg nog eens 6 inch verse sneeuw nadat ze het seizoen hadden afgesloten op St. Patrick’s Day.

6. Wat is het nieuws over de videoserie “The Fifty” van Cody Townsend?
Professionele freeskier Cody Townsend heeft aangekondigd dat hij zijn video serie genaamd “The Fifty” zal stoppen. In deze serie probeert hij elke van de “50 Classic Ski Descents of North America” te beklimmen en skiën.

7. Wordt er gesproken over street skiing en snowboarding in North Carolina?
Ja, er wordt gesproken over street skiing en snowboarding in North Carolina en de mogelijkheid dat deze sporten een Olympische discipline worden.

8. Waar kan ik vandaag skiën of snowboarden in het zuidoosten?
Als je vandaag in het zuidoosten wilt skiën of snowboarden, kun je terecht bij Sugar Mountain Resort, Snowshoe of Cataloochee Ski Area.

Key Terms/Jargon:

– Ski- en snowboardseizoen: Het seizoen waarin men kan skiën en snowboarden.
– Verse sneeuw: Recentelijk gevallen sneeuw die nog niet is aangeraakt.
– St. Patrick’s Day: Feestdag die jaarlijks op 17 maart wordt gevierd ter ere van de beschermheilige van Ierland.
– Freeskier: Een skiër die zich specialiseert in het uitvoeren van acrobatische tricks en stunts.
– Olympische discipline: Een sport die wordt beoefend en erkend op de Olympische Spelen.

Suggested Related Links:
Sugar Mountain Resort
Snowshoe
Cataloochee Ski Area