29e Jaarlijkse Skinny Skis Moose Chase Nordic Ski Race gaat door

Op zaterdag 17 februari organiseert de Jackson Hole Ski & Snowboard Club (JHSSC) de 29e Jaarlijkse Skinny Skis Moose Chase Nordic Ski Race op de Trail Creek Nordic Training Facility in Wilson, Wyoming.

Dit prestigieuze Nordic ski-evenement biedt verschillende afstanden voor alle leeftijden en niveaus, waaronder een 20 km, 10 km, 5 km, 3 km en een gratis 1/2 km optie. Dit is een skate, of freestyle, Nordic ski-evenement zonder specifieke klassieke divisie.

Het ophalen van de startnummers zal plaatsvinden op vrijdag 16 februari bij Skinny Skis van 16:00 tot 18:00 uur. Ze zullen ook beschikbaar zijn bij Trail Creek op zaterdagochtend van 8:30 tot 9:30 uur. Deelnemers die van plan zijn om op zaterdag hun startnummers op te halen, moeten extra tijd inplannen voor de pendeldienst naar Trail Creek. Vriendelijk verzoek om de startnummers na de race terug te geven.

De lunch voor de deelnemers begint om 11:00 uur bij de finishlijn. Lunch en warme dranken zullen de hele dag te koop zijn bij de cabine voor toeschouwers.

Na afloop van de Moose Chase zal er een prijsuitreiking en loterij plaatsvinden. Deelnemers aan de loterij moeten aanwezig zijn bij de trekking om te winnen.

De starttijden zijn als volgt, onder voorbehoud van wijzigingen:

10:15 – 20 km Moose Chase & 10 km Half Half Moose Chase

10:20 – 5 km Quarter Moose Chase

10:25 – 3 km Mini Moose Chase

10:35 – 1/2 km Miniest Moose Chase

De sponsoren van het evenement zijn Skinny Skis, Rob Murphy Painting, Blue Spruce Cleaners, Yippy I-O Candy Co. en de Jackson Hole Travel & Tourism Board.

FAQ:

1. Wanneer vindt de 29e Jaarlijkse Skinny Skis Moose Chase Nordic Ski Race plaats?
De 29e Jaarlijkse Skinny Skis Moose Chase Nordic Ski Race vindt plaats op zaterdag 17 februari.

2. Waar wordt het evenement gehouden?
Het evenement wordt gehouden op de Trail Creek Nordic Training Facility in Wilson, Wyoming.

3. Welke afstanden kunnen deelnemers kiezen?
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, waaronder 20 km, 10 km, 5 km, 3 km en een gratis 1/2 km optie.

4. Moet ik mijn startnummer ophalen?
Ja, de startnummers kunnen worden opgehaald op vrijdag 16 februari bij Skinny Skis van 16:00 tot 18:00 uur en op zaterdagochtend van 8:30 tot 9:30 uur bij Trail Creek.

5. Hoe kan ik mijn startnummer teruggeven na de race?
Na de race wordt vriendelijk verzocht om je startnummer terug te geven.

6. Is er lunch beschikbaar voor deelnemers?
Ja, de lunch begint om 11:00 uur bij de finishlijn en er zullen de hele dag warme dranken en lunch te koop zijn bij de cabine voor toeschouwers.

7. Is er een prijsuitreiking en loterij na afloop?
Ja, na afloop van de Moose Chase zal er een prijsuitreiking en loterij plaatsvinden. Deelnemers aan de loterij moeten aanwezig zijn bij de trekking om te kunnen winnen.

Definitions:

– Nordic ski-evenement: Een evenement waarbij skiën wordt beoefend in de Nordic stijl, wat technieken omvat zoals skating en klassieke stijl.

Related links:
Jackson Hole Traveler
Skinny Skis