Spannende avonturen in het terreinpark bij Palisades Tahoe

Verslag van 12 en 13 februari 2024

Op dinsdag waagden Connery, Fox en Josh Gold zich in het terreinpark bij Palisades Tahoe, CA. Ik was die dag te moe om zelfs maar te skiën. Ik probeerde te skiën en te springen, maar het lukte niet.

Ik ging naar huis en nam een dutje terwijl zij doorgingen. Ik rustte uit, at veel en dronk zoveel water als ik kon. Ga naar gisteren en ik voelde het.

Ik wilde die parksprongen maken. Een 360º naar achterwaartse salto, alsjeblieft. Het weer werkte echter niet mee. Het was koud, bewolkt, winderig en gewoonweg vreselijk. Normaal gesproken zou ik nooit parksprongen maken midden in de winter, zeker niet als het koud, donker en winderig was. Maar ik was al te enthousiast.

Ik stond erop om naar het park te gaan en Fox en Connery waren enthousiast. Connery maakte moeiteloos super stijlvolle cork 3’s, cork 5’s en achterwaartse salto’s, terwijl de legendarische videograaf Scott Gaffney het vastlegde. Fox maakte een flat spin naar achterwaartse salto en was enthousiast.

Ik deed mijn 360º naar achterwaartse salto run 4 keer, geen van allen waren zo prachtig als de runs van Fox & Connery, maar ik was enthousiast. De wind wakkerde rond 13:30 uur echter nog meer aan en we moesten inpakken.

Wat een geweldige dag in het terreinpark midden in de winter! Slechts de derde keer dat ik het park raakte in de winter. Met windstoten van 20 mph, ijzige temperaturen, bewolkte luchten en parkski’s – wat kon er misgaan!? Gelukkig ging er niets mis en had ik een fantastische dag.

Nu zit ik op de bank en kijk ik naar de sneeuw die valt, en de voorspelling is dat er morgenochtend behoorlijk wat sneeuw zal liggen. De winter komt tot leven in Lake Tahoe. Bedankt, Californië!

Afbeeldingen: Palisades Tahoe, 14/2/24
NOAA, 14/2/24
Het weerbeeld bij Palisades Tahoe, sneeuwval en prachtige landschappen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s):

1. Wat is het verslag van 12 en 13 februari 2024?
Het verslag beschrijft de activiteiten van Connery, Fox en Josh Gold in het terreinpark bij Palisades Tahoe, CA.

2. Waarom kon de auteur niet skiën op dinsdag?
De auteur was te moe om te skiën en besloot uit te rusten.

3. Wat was het weer op de dag dat ze het park bezochten?
Het weer was koud, bewolkt, winderig en vreselijk.

4. Wat voor soort sprongen hebben Connery, Fox en Josh Gold gemaakt?
Connery maakte stijlvolle cork 3’s, cork 5’s en achterwaartse salto’s, terwijl Fox een flat spin naar achterwaartse salto maakte.

5. Hoeveel keer heeft de auteur zijn 360º naar achterwaartse salto run gedaan?
De auteur heeft zijn 360º naar achterwaartse salto run 4 keer gedaan.

6. Moesten ze eerder stoppen vanwege het weer?
Ja, de wind werd sterker rond 13:30 uur en ze moesten inpakken.

Belangrijke termen/jargon:

– Terreinpark: Een speciaal aangelegd gebied waar skiërs en snowboarders obstakels en sprongen kunnen doen.
– Cork 3’s en Cork 5’s: Tricks waarbij de skiër of snowboarder een draaiing maakt terwijl het lichaam gekanteld is.
– Flat spin: Een trick waarbij de skiër of snowboarder een horizontale draai maakt terwijl het lichaam plat blijft.

Gerelateerde links:

Palisades Tahoe: Officiële website van Palisades Tahoe.
NOAA: National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) website voor actuele weersinformatie.