Een Unieke Ervaring bij Hochfügen in Oostenrijk

Wintersportliefhebbers weten dat ze tegenwoordig voor een extra prijs vroeg in de ochtend de pistes kunnen betreden. Dit is niets nieuws, aangezien skigebieden al jarenlang betaalde “first tracks” aanbieden. Maar wat Hochfügen, gelegen in het Zillertal in Oostenrijk, te bieden heeft, is toch wel iets bijzonders.

In plaats van vroegtijdige toegang tot een stoeltjeslift, biedt Hochfügen een cat skiing-ervaring op het resort. De pistevoertuig brengt je naar bijna de top van het skigebied, waarna je onder begeleiding een korte wandeling maakt naar de top. Vanaf daar kun je als een van de eersten van de dag afdalen op de prachtige poedersneeuw van de Oostenrijkse Alpen, helemaal voor jou alleen (samen met zes andere gelukkigen).

Wat deze cat ski-ervaring bij Hochfügen echt speciaal maakt, is de zitplaats. In plaats van binnenin het voertuig te zitten, zitten de gasten in een soort bubbelstoel die aan de voorkant van het voertuig is bevestigd, op de plaats waar normaal gesproken de ploeg zou zitten.

Een van de weinige minpuntjes van cat skiën is het gevoel van claustrofobie dat soms kan ontstaan door de zitplaatsen. Met deze bubbelstoel kan ik me alleen maar voorstellen hoe prachtig het ochtendritje met de cat moet zijn.

Deze ervaring is alleen beschikbaar op zaterdagen tussen 6 januari en 16 maart, vanaf 7:30 uur ‘s ochtends. De prijs voor deze unieke ervaring is €389 (~$420 USD op het moment van schrijven) per groep, exclusief skipassen. Het maakt niet uit met hoeveel mensen je bent, de prijs staat vast, maar er kunnen maximaal zes gasten per rit worden meegenomen.

Ik heb nog nooit eerder een pistevoertuig gezien dat zo is opgezet. Stel je eens voor dat je in deze stoel zit, genietend van een kop hete koffie terwijl de zon opkomt over de bergen. Een geweldig concept, als je het mij vraagt.

Gerelateerd: ‘s Werelds langste afneembare stoeltjeslift geopend voor het seizoen

Afbeelding Credit: Hochfügen im Zillertal via YouTube

Deel het artikel : [Facebook](https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fexample.com) [Twitter](https://twitter.com/intent/tweet?text=Een+Unieke+Ervaring+bij+Hochf%C3%BCgen+in+Oostenrijk&url=https%3A%2F%2Fexample.com) [Pinterest](https://www.pinterest.com/pin/create/button/?url=https%3A%2F%2Fexample.com&media=&description=Een+Unieke+Ervaring+bij+Hochf%C3%BCgen+in+Oostenrijk)

FAQ:

1. Wat biedt Hochfügen in Oostenrijk voor een bijzondere ervaring?
– Hochfügen biedt een cat skiing-ervaring aan, waarbij je met een pistevoertuig bijna naar de top van het skigebied wordt gebracht en van daaruit als een van de eersten van de dag kunt afdalen op de poedersneeuw van de Oostenrijkse Alpen.

2. Wat is er speciaal aan de cat ski-ervaring bij Hochfügen?
– Het speciale aan deze cat ski-ervaring is de zitplaats. In plaats van binnenin het voertuig te zitten, zitten de gasten in een bubbelstoel die aan de voorkant van het voertuig is bevestigd.

3. Op welke dagen en tijden is deze ervaring beschikbaar?
– Deze ervaring is alleen beschikbaar op zaterdagen tussen 6 januari en 16 maart, vanaf 7:30 uur ‘s ochtends.

4. Wat is de prijs voor deze unieke ervaring?
– De prijs voor deze unieke ervaring is €389 per groep, exclusief skipassen. Ongeacht het aantal personen in de groep, blijft de prijs hetzelfde, maar er kunnen maximaal zes gasten per rit worden meegenomen.

Key terms/jargon:
– Cat skiing: Een vorm van wintersport waarbij een pistevoertuig (ook wel ‘cat’ genoemd) wordt gebruikt om skiliefhebbers naar onbereikbare delen van de bergen te brengen waar men vervolgens kan afdalen op verse sneeuw.
– Poedersneeuw: Zachte, losse sneeuw die ideaal is om op te skiën.

Suggested related links:
Hochfügen Officiële Website
Website van het Zillertal in Oostenrijk