Geniet van de Laatste Skidagen bij Boyne Mountain Resort

Het skiseizoen in Michigan is nog in volle gang en Boyne Mountain Resort biedt skiliefhebbers de kans om nog enkele dagen te genieten van de pistes. Dit weekend zullen er minstens een paar afdalingen geopend zijn, met veel zonneschijn om van te genieten. De Mountain Express zal worden geopend voor skiliefhebbers die willen genieten van de lenteachtige omstandigheden op de Victor en Hemlock pistes.

De pistes zullen verzacht zijn door de zon, waardoor je prachtige afdalingen kunt maken voordat je neerstrijkt in The Back Forty voor een legendarisch après-ski avontuur. Hier kun je genieten van verfrissende cocktails, goede muziek en uiteraard veel gelach met vrienden. Het is de perfecte afsluiting van een dag in de buitenlucht.

Skiliefhebbers die dit weekend naar Boyne Mountain komen, kunnen ook profiteren van de Ramshead Park. Dit terrein is te bereiken door met de Mountain Express omhoog te gaan en vervolgens een stukje te wandelen naar de top van de Ramshead lift. Nadat je het park hebt verkend, kun je terugwandelen naar de top van de Mountain Express en van daaruit weer naar het basisgebied skiën.

Op de website van het resort kun je de actuele sneeuwcondities bekijken voordat je vertrekt. Met het einde van het skiseizoen in zicht, is er meer tijd om te genieten van de Après Ski sfeer in het Back Forty-gebied. Hier kun je genieten van livemuziek, sfeerverlichting en heerlijke maaltijden en drankjes.

En het beste van alles is dat als je een geldige seizoenspas hebt van een ander skigebied in Michigan, je bij Boyne Mountain kunt skiën voor slechts $20 per dag. Ben je in het bezit van een seizoenspas van Boyne Mountain zelf, dan mag je een vriend meenemen voor dezelfde prijs. Laat gewoon je seizoenspas zien bij het loket voor de liftpas om van deze deal gebruik te maken. Indy, Ikon en Epic passes zijn ook geldig voor deze actie.

Mis deze kans niet om nog te genieten van de skidagen bij Boyne Mountain Resort. Boek je weekendje weg en geniet van de prachtige pistes en de gezellige après-ski activiteiten!

Veelgestelde vragen:

1. Welke activiteiten worden er aangeboden bij Boyne Mountain Resort?
– Boyne Mountain Resort biedt skiliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van de pistes, evenals après-ski activiteiten zoals livemuziek, sfeerverlichting, maaltijden en drankjes.

2. Welke pistes zijn er momenteel geopend?
– Dit weekend zullen minstens een paar afdalingen geopend zijn, waaronder de Victor en Hemlock pistes.

3. Is er een speciaal park beschikbaar?
– Ja, skiliefhebbers kunnen ook genieten van het Ramshead Park. Dit terrein is te bereiken via de Mountain Express en biedt extra mogelijkheden om te skiën.

4. Wat zijn de kosten voor een skidag bij Boyne Mountain Resort?
– Skiliefhebbers met een geldige seizoenspas van een ander skigebied in Michigan kunnen skiën bij Boyne Mountain voor slechts $20 per dag. Houders van een seizoenspas van Boyne Mountain mogen een vriend meenemen voor dezelfde prijs.

Belangrijke termen:

– Afdalingen: Het traject dat je aflegt tijdens het skiën of snowboarden vanaf de top van een helling.
– Après-ski: Activiteiten en entertainment na het skiën, voornamelijk gericht op ontspanning en plezier.
– Ramshead Park: Een speciaal terrein bij Boyne Mountain Resort met extra mogelijkheden om te skiën.

Suggesties voor gerelateerde links:
Boyne Mountain Resort – Officiële website van Boyne Mountain Resort voor meer informatie en boekingen.