Blue Mountain Resort in Palmerton en Camelback Resort in Tannersville, Pennsylvania, kondigen een nieuwe gezamenlijke pas aan voor skiën, snowboarden en snowtubing. De Peak to Peak Poconos Pass biedt onbeperkt skiën en snowboarden bij beide populaire Pocono Mountain resorts voor het komende seizoen van 2024/2025. En als bonus is de pas direct geldig voor de rest van het huidige seizoen. De pas gaat op 22 februari in de verkoop.

Als fervente wintersportliefhebber en fan van zowel Blue Mountain als Camelback, biedt dit nieuws van de twee resorts, die beide binnen twee uur van Philadelphia en New York City liggen, verschillende voordelen. Door het bezitten van deze nieuwe seizoenpas kunnen liefhebbers genieten van alle voordelen die deze pas te bieden heeft – beginnend in het huidige seizoen van 2024.

De Peak to Peak Poconos Pass is een programma dat is ontworpen voor snowsportliefhebbers die houden van spanning, uitdagingen, prachtige sneeuwlandschappen en unieke activiteiten bij zowel Blue Mountain als Camelback. Deze fans kunnen nu beide resorts regelmatig bezoeken met een aanzienlijke korting op de toegangsprijs en genieten van seizoenspasvoordelen op beide locaties.

Om de introductie van de Peak to Peak Poconos Pass te vieren, nodigen beide resorts fans uit om een feestelijke foto te posten op hun openbare sociale mediapagina’s met de hashtag #peaktopeakpoconos. Als beloning ontvangen zij een gratis warme chocolademelk bij Blue Mountain Resort’s Summit of Valley Cafes, en een warme chocolademelk en een koekje van Reisman’s Bakery bij Camelback Resort’s Rise and Grind op de berg. Deze eenmalige aanbieding geldt voor de rest van het seizoen 2024. Meer details worden gepost op de diverse sociale mediakanalen van elk resort.

De voordelen en extra’s van de Peak to Peak Poconos Pass voor het seizoen 2024/25 verschillen lichtjes per resort.

Bij Blue Mountain Resort zijn de voordelen van de Peak to Peak Poconos Pass onder andere:

– Toegang tot het resterende winter- en lenteseizoen van 2024
– VIP-toegang bij snelliften
– Gratis snowtubing
– Diverse kortingen voor winkels, eetgelegenheden en glamping
– Twee tickets voor mountainbiken, lasergamen en panoramische lifttochten tijdens warmer weer

Bij Camelback Resort zijn de voordelen van de Peak to Peak Poconos Pass onder andere:

– Toegang tot het resterende winter- en lenteseizoen van 2024
– Speciale toegang voor houders van seizoenspassen bij de liften
– Diverse kortingen voor winkels, restaurants en accommodaties
– Gratis parkeren en snowtubing tickets
– Gratis toegang tot Camelbeach Outdoor Waterpark, Camelback Mountain Adventures en Aquatopia Indoor Waterpark

De prijzen voor de Peak to Peak Poconos Pass zijn als volgt:

– $899 voor vroege aankoop van de seizoenspas van 22 februari tot 3 april
– $999 voor aankoop van de pas van 4 april tot 4 oktober
– $1,029 voor aankoop van de pas van 5 oktober tot 27 november
– $1,049 voor aankoop van de pas vanaf 28 november 2024

Meer informatie over tickets en passes is beschikbaar op skibluemt.com/ski-season-pass en camelbackresort.com/ski-tube/season-pass. Doe mee met de Peak to Peak Poconos Pass voor maximaal plezier in PA.

Een nieuwe gezamenlijke pas voor skiën, snowboarden en snowtubing is aangekondigd door Blue Mountain Resort in Palmerton en Camelback Resort in Tannersville, Pennsylvania. De Peak to Peak Poconos Pass biedt onbeperkt skiën en snowboarden bij beide resorts voor het komende seizoen van 2024/2025 en is direct geldig voor de rest van het huidige seizoen. De pas is te koop vanaf 22 februari.

De Peak to Peak Poconos Pass is bedoeld voor snowsportliefhebbers die houden van spanning, uitdagingen, prachtige sneeuwlandschappen en unieke activiteiten. Met de pas kunnen liefhebbers beide resorts met korting bezoeken en genieten van seizoenspasvoordelen op beide locaties.

Om de introductie van de Peak to Peak Poconos Pass te vieren, kunnen fans van beide resorts een feestelijke foto posten op hun openbare sociale mediapagina’s met de hashtag #peaktopeakpoconos. Als beloning ontvangen zij een gratis warme chocolademelk bij Blue Mountain Resort en een warme chocolademelk en een koekje bij Camelback Resort.

De voordelen van de Peak to Peak Poconos Pass verschillen per resort. Bij Blue Mountain Resort krijgen pas houders onder andere toegang tot het resterende winter- en lenteseizoen van 2024, VIP-toegang bij snelliften, gratis snowtubing en diverse kortingen. Bij Camelback Resort krijgen pas houders onder andere speciale toegang bij de liften, diverse kortingen en gratis toegang tot verschillende attracties, zoals een waterpark.

De prijzen voor de Peak to Peak Poconos Pass variëren, afhankelijk van het moment van aankoop. Meer informatie over tickets en passes is beschikbaar op de websites skibluemt.com/ski-season-pass en camelbackresort.com/ski-tube/season-pass.

Meer informatie over de Peak to Peak Poconos Pass is beschikbaar op de officiële websites van Blue Mountain Resort en Camelback Resort.