Mt. Rose Ski Tahoe breidt openingstijden uit op vrijdagavond

Mt. Rose Ski Tahoe breidt zijn openingstijden op vrijdagavond uit en introduceert het concept van de ‘Open Late Fridays’. Vanaf 23 februari zal het skiresort 2 extra uren open zijn op vrijdagavonden voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat de Lakeview Express en de Wizard en Magic liften langer open zullen blijven, evenals de Timbers Bar en het Lodgepole Cafe in de hoofdlodge.

Door recente stormen en met de huidige sneeuwlaag van 8.260 voet, zijn de omstandigheden op Mt. Rose momenteel ideaal voor mid-winter skiën. Dit meldt Mike Pierce, de marketingdirecteur van Mt. Rose Ski Tahoe. Het resort staat erom bekend dat het creatieve manieren vindt om waarde toe te voegen voor skiërs en snowboarders, en het ‘Open Late Fridays’ concept kan wel eens de definitie van ‘happy hour’ herdefiniëren!

Tot nu toe heeft de berg dit seizoen al 223 inch sneeuw ontvangen, waarvan meer dan twee voet sneeuw afkomstig is van recente stormen. Mt. Rose Ski Tahoe is verheugd over de overvloedige neerslag en wil skiliefhebbers de mogelijkheid bieden om langer van de uitstekende omstandigheden te genieten.

Door de ‘Open Late Fridays’ kunnen enthousiaste wintersporters hun ski-ervaring op Mt. Rose verlengen en de sensatie van het skiën onder de lichten ervaren. Het resort wil zijn reputatie als een bestemming met een lange skiseizoen versterken en blijven innoveren om skiërs en snowboarders tevreden te stellen.

Dus verzamel je vrienden en familie, pak je ski’s of snowboard en geniet van de extra uren plezier op Mt. Rose Ski Tahoe tijdens de ‘Open Late Fridays’! Mis deze geweldige kans niet om de beste sneeuwomstandigheden van het seizoen te ervaren. Het skiresort blijft zich inzetten om skiliefhebbers een onvergetelijke en uitstekende wintersportervaring te bieden.

FAQ

1. Wat is het concept van ‘Open Late Fridays’ bij Mt. Rose Ski Tahoe?
Het concept van ‘Open Late Fridays’ bij Mt. Rose Ski Tahoe houdt in dat het skiresort op vrijdagavonden 2 extra uren open is voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat de Lakeview Express en de Wizard en Magic liften langer open zullen blijven, evenals de Timbers Bar en het Lodgepole Cafe in de hoofdlodge.

2. Wat is de reden voor het uitbreiden van de openingstijden op vrijdagavond?
Met recente stormen en een huidige sneeuwlaag van 8.260 voet, zijn de omstandigheden op Mt. Rose ideaal voor mid-winter skiën. Het skiresort wil skiliefhebbers de mogelijkheid bieden om langer van deze uitstekende omstandigheden te genieten.

3. Hoeveel sneeuw heeft Mt. Rose Ski Tahoe dit seizoen ontvangen?
Tot nu toe heeft het skiresort dit seizoen al 223 inch sneeuw ontvangen, waarvan meer dan twee voet sneeuw afkomstig is van recente stormen.

4. Wat is het doel van het ‘Open Late Fridays’ concept?
Het doel van het ‘Open Late Fridays’ concept is om de reputatie van Mt. Rose Ski Tahoe als bestemming met een lang skiseizoen te versterken en skiërs en snowboarders tevreden te stellen door hen de mogelijkheid te bieden om hun ski-ervaring te verlengen en te genieten van het skiën onder de lichten.

5. Zijn de ‘Open Late Fridays’ een tijdelijke aanbieding?
Ja, de ‘Open Late Fridays’ zijn van toepassing voor de rest van het seizoen op Mt. Rose Ski Tahoe.

Belangrijke termen/jargon:
– Skiresort: Een faciliteit waar mensen kunnen skiën en snowboarden.
– Lakeview Express: Een specifieke lift op Mt. Rose Ski Tahoe.
– Wizard en Magic liften: Andere specifieke liften op Mt. Rose Ski Tahoe.
– Timbers Bar: Een bar op het skiresort.
– Lodgepole Cafe: Een café in de hoofdlodge van het skiresort.
– Mid-winter skiën: Skiën in het middenseizoen van de winter.
– Sneeuwlaag: De dikte van de sneeuw op een bepaald moment.
– Overvloedige neerslag: Een grote hoeveelheid neerslag, zoals sneeuwval.
– Skiliefhebbers: Mensen die van skiën houden.
– Sensatie van het skiën onder de lichten: Het ervaren van het skiën in het donker met behulp van verlichting.

Suggesties voor gerelateerde links:
Website van Mt. Rose Ski Tahoe
Winteractiviteiten op Mt. Rose Ski Tahoe
Openingstijden en liften op Mt. Rose Ski Tahoe