Gwyneth Gaat Skiën naar Edinburgh Fringe Festival met Darren Criss en Cat Cohen

De comedy musical “Gwyneth Gaat Skiën” heeft onlangs succes gehad in Londen en kondigt nu aan dat het op het Edinburgh Fringe Festival zal worden opgevoerd. Deze productie zal de stemmen bevatten van Glee-ster Darren Criss en de bekroonde Amerikaanse komiek Cat Cohen.

De voorstelling, een samenwerking tussen Awkward Productions en het Pleasance Theatre, vertelt het verhaal van een botsing op de skipistes, waarbij Gwyneth Paltrow betrokken was in 2016 en de daaropvolgende rechtszaak zeven jaar later.

Darren Criss, winnaar van een Emmy, die eerder te zien was op Broadway in “How to Succeed in Business Without Really Trying” en “Hedwig and the Angry Inch”, zal de zangstem van Terry Sanderson vertolken, degene die Paltrow heeft aangeklaagd. Cat Cohen, een eerdere winnaar van Best Newcomer bij de Edinburgh Comedy Awards, zal haar stem lenen aan Paltrow op de vocale track.

Ze voegen zich bij Trixie Mattel, die een speciale verschijning maakt als de moeder van Gwyneth Paltrow, Blythe Danner, naast de oorspronkelijke castleden Linus Karp als Paltrow en Joseph Martin als Sanderson.

Voordat de voorstelling in Edinburgh te zien zal zijn, zal deze eerst worden opgevoerd in Park City, Utah, de locatie waar Sanderson en Paltrow in 2016 hun beruchte botsing hadden.

Met deze veelzijdige cast en het unieke verhaal zal “Gwyneth Gaat Skiën” ongetwijfeld een uitzonderlijke ervaring bieden aan het publiek op het Edinburgh Fringe Festival. De musical belooft humor, spanning en een frisse kijk op het leven van een Hollywood-ster op skivakantie. Mis het niet!

Een FAQ-sectie gebaseerd op de belangrijkste onderwerpen en informatie die in het artikel worden gepresenteerd:

Q: Wat is de comedy musical “Gwyneth Gaat Skiën”?
A: “Gwyneth Gaat Skiën” is een comedy musical die succesvol is geweest in Londen en nu zal worden opgevoerd op het Edinburgh Fringe Festival.

Q: Wie zijn de stemacteurs in de musical?
A: De musical bevat de stemmen van Darren Criss en Cat Cohen, beiden bekende artiesten. Darren Criss is vooral bekend van de televisieserie Glee en Cat Cohen is een Amerikaanse komiek.

Q: Waar gaat het verhaal over?
A: Het verhaal gaat over een botsing op de skipistes waarbij Gwyneth Paltrow betrokken was in 2016 en de daaropvolgende rechtszaak zeven jaar later.

Q: Wie speelt welke rol in de musical?
A: Darren Criss zal de zangstem van Terry Sanderson vertolken, degene die Paltrow heeft aangeklaagd. Cat Cohen zal haar stem lenen aan Paltrow op de vocale track. Andere castleden zijn onder andere Trixie Mattel als de moeder van Gwyneth Paltrow en Linus Karp en Joseph Martin als de oorspronkelijke castleden.

Q: Waar zal de musical worden opgevoerd voordat het naar het Edinburgh Fringe Festival gaat?
A: Voordat de musical in Edinburgh wordt opgevoerd, zal deze eerst worden opgevoerd in Park City, Utah, de locatie waar de beruchte botsing plaatsvond.

Jargon en definitie:

– Emmy: Een Emmy is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de National Academy of Television Arts & Sciences en de International Academy of Television Arts & Sciences. Het is een prijs voor uitmuntendheid op het gebied van televisieprogramma’s.

Suggestie voor gerelateerde links:

Pleasance Theatre – Officiële website van het Pleasance Theatre, een theater in Londen dat betrokken is bij de productie van “Gwyneth Gaat Skiën”.

Edinburgh Fringe Festival – Officiële website van het Edinburgh Fringe Festival, waar “Gwyneth Gaat Skiën” zal worden opgevoerd.

Awkward Productions – Officiële website van Awkward Productions, mede-betrokken bij de productie van “Gwyneth Gaat Skiën”.