Harvard University Skiteam Impresses at Williams Carnival

Het alpine en nordische skiteam van de Harvard Universiteit heeft indruk gemaakt tijdens de Williams Carnival. Senior Elsie Halvorsen behaalde een 13e plaats bij de vrouwen en junior Matt Ryan eindigde als 15e bij de mannen in de slalomwedstrijden. Het alpine team behaalde hun 8e top-30 resultaat van het seizoen, terwijl Ryan zijn 5e top-30 notering behaalde. In de nordische competitie behaalde het team een 6e plaats bij de mannen en een 14e plaats bij de vrouwen in de 5k skate-relay race.

Tijdens de eerste dag van het evenement eindigde Halvorsen als 17e bij de vrouwen in de giant slalom, terwijl senior Liam McNamara als 15e eindigde bij de mannen. Op dezelfde dag won senior Rémi Drolet de 10k classic bij de mannen, wat zijn derde overwinning van het seizoen was. Junior Quincy Donley eindigde als 26e bij de vrouwen in dezelfde race.

Het skiteam van Harvard eindigde uiteindelijk als zevende van de veertien deelnemende EISA-scholen tijdens het Williams Carnival. Het team behaalde in totaal 364 punten. Het alpine team van Harvard zal het weekend afsluiten met een NCAA slalom kwalificatiewedstrijd op zondag 18 februari. Het evenement zal plaatsvinden op Catamount Mountain in Egremont, Massachusetts als onderdeel van het uitgestelde UVM Carnival.

Met indrukwekkende prestaties op de Williams Carnival heeft het skiteam van Harvard University laten zien dat ze klaar zijn om te concurreren op het hoogste niveau. Deze resultaten zijn een weerspiegeling van het harde werk en de toewijding van de atleten en hun coaches. Met de NCAA slalom kwalificatie op de horizon zullen ze ongetwijfeld hun best doen om zich te kwalificeren voor het kampioenschap. Het skiteam van Harvard is een geduchte concurrent en zal in de toekomst ongetwijfeld nog meer successen behalen.

FAQ

1. Hoe heeft het alpine en nordische skiteam van de Harvard Universiteit gepresteerd tijdens het Williams Carnival?

Het alpine team behaalde een 8e top-30 resultaat van het seizoen. Senior Elsie Halvorsen behaalde een 13e plaats bij de vrouwen en junior Matt Ryan eindigde als 15e bij de mannen in de slalomwedstrijden. In de nordische competitie behaalde het team een 6e plaats bij de mannen en een 14e plaats bij de vrouwen in de 5k skate-relay race.

2. Welke andere prestaties werden bereikt tijdens het evenement?

Op de eerste dag van het evenement eindigde Halvorsen als 17e bij de vrouwen in de giant slalom, terwijl senior Liam McNamara als 15e eindigde bij de mannen. Senior Rémi Drolet won de 10k classic bij de mannen, wat zijn derde overwinning van het seizoen was. Junior Quincy Donley eindigde als 26e bij de vrouwen in dezelfde race.

3. Op welke positie eindigde het skiteam van Harvard University uiteindelijk?

Het skiteam van Harvard eindigde uiteindelijk als zevende van de veertien deelnemende EISA-scholen tijdens het Williams Carnival. Het team behaalde in totaal 364 punten.

4. Wanneer vindt de NCAA slalom kwalificatiewedstrijd plaats?

Het alpine team van Harvard zal het weekend afsluiten met een NCAA slalom kwalificatiewedstrijd op zondag 18 februari.

5. Waar zal de slalom kwalificatiewedstrijd plaatsvinden?

De slalom kwalificatiewedstrijd zal plaatsvinden op Catamount Mountain in Egremont, Massachusetts als onderdeel van het uitgestelde UVM Carnival.

Definities

– Alpine skiteam: Een skiteam dat deelneemt aan de discipline alpine skiën, waarbij skiërs naar beneden racen op gemarkeerde pistes.
– Nordische skiteam: Een skiteam dat deelneemt aan de discipline nordisch skiën, waaronder langlauf en schansspringen.
– Slalom: Een alpineski-wedstrijd waarin skiërs zigzaggend tussen poortjes skiën.
– Giant slalom: Een alpineski-wedstrijd met een langer en breder parcours dan de slalom, waarbij skiërs ook tussen poortjes skiën.
– Skate-relay: Een nordische skiwedstrijd waarbij skiërs in estafettevorm langlaufen in de skate-stijl.
– EISA: Eastern Intercollegiate Ski Association, een organisatie die intercollegiale ski-wedstrijden organiseert in het oosten van de Verenigde Staten.
– NCAA: National Collegiate Athletic Association, de Amerikaanse organisatie die intercollegiale sportactiviteiten organiseert.

Gerelateerde links

Harvard University
Williams College
NCAA