Lente skiën in Mammoth Mountain: Een onvergetelijke ervaring

Het is lente en dat betekent dat de sneeuwcondities in Mammoth Mountain nog steeds geweldig zijn. Het skigebied heeft zelfs een speciale naam voor dit seizoen: “Het tweede seizoen”. De liften draaien hier nog zeker tot Memorial Day, dus er is nog volop tijd om te genieten van de witte pistes.

Het weer kan echter snel veranderen in de lente, en vandaag wordt er dan ook af en toe sneeuwval verwacht, samen met sterke wind en lage zichtbaarheid op de hoger gelegen pistes. Dit kan van invloed zijn op de werking van de liften, maar gelukkig zal het South Park morgen heropenen met een geweldige setup voor laat in het seizoen.

Er zijn ook enkele praktische mededelingen: Canyon Lodge zal dit weekend heropenen voor parkeergelegenheid en toegang tot de berg. Ook de Village Gondola is weer operationeel. De Tube Park bij Woolly’s Adventure Summit, het Tamarack Cross-Country Ski Center, Snowmobile Adventures en Eagle Lodge zijn echter gesloten voor het seizoen.

Houd er rekening mee dat de Broadway Express (Chair 1) gesloten is omdat er wordt gewerkt aan een vervanging. Hierdoor kan het terrein in de omgeving beïnvloed worden door de bouwwerkzaamheden. Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds skiën vanuit de Main Lodge en The Mill.

Kortom, Mammoth Mountain biedt nog steeds de perfecte omstandigheden voor een onvergetelijke skivakantie. Grijp deze kans om te genieten van het “tweede seizoen” en maak herinneringen die je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is “Het tweede seizoen” in Mammoth Mountain?
“Het tweede seizoen” is de benaming die Mammoth Mountain gebruikt voor het lente skiseizoen. Het skigebied blijft open tot Memorial Day, waardoor er nog volop tijd is om te genieten van de sneeuw.

2. Wat is de verwachting van het weer vandaag?
Vandaag wordt af en toe sneeuwval verwacht, samen met sterke wind en lage zichtbaarheid op de hoger gelegen pistes.

3. Welke faciliteiten zijn momenteel open in het skigebied?
Canyon Lodge is dit weekend heropend voor parkeergelegenheid en toegang tot de berg. Ook de Village Gondola is weer operationeel. Let op: het Tube Park bij Woolly’s Adventure Summit, het Tamarack Cross-Country Ski Center, Snowmobile Adventures en Eagle Lodge zijn gesloten voor het seizoen.

4. Waarom is de Broadway Express (Chair 1) gesloten?
De Broadway Express is gesloten vanwege werkzaamheden voor vervanging. Het terrein in de omgeving kan hierdoor beïnvloed worden, maar skiën is nog steeds mogelijk vanuit de Main Lodge en The Mill.

Gerelateerde links:
Mammoth Mountain (Hoofddomein)