Lindsey Vonn en Ashley Graham: een onverwachte vriendschap op de skipistes

Lindsey Vonn en Ashley Graham: een onverwachte vriendschap op de skipistes

Het is niet ongewoon voor sporticonen om na hun carrière in de sportwereld een nieuwe weg in te slaan. Zo heeft Lindsey Vonn, een van de grootste alpineskiërs aller tijden, besloten om haar kennis en ervaring door te geven als trainer. En ze heeft een onverwachte bondgenoot gevonden in supermodel Ashley Graham.

In een recente Instagram-post deelde Vonn foto’s van zichzelf en Graham terwijl ze hand in hand steile hellingen aanpakken. Het duo glimlacht breed naar de camera, en het lijkt erop dat ze veel plezier hebben. Hoewel we het exacte verhaal achter de foto’s niet kennen, is het duidelijk dat Vonn en Graham een bijzondere band hebben.

Graham, die nieuw is in de skisport, lijkt wat zenuwen te hebben gehad tijdens haar eerste pogingen. Vonn onthult dat ze af en toe in “gekke modus” moest gaan om Graham te helpen. Het is hartverwarmend om te zien hoe de alpineski-legende haar nieuwe vriendin ondersteunt en begeleidt terwijl ze haar eerste ski-stappen zet.

Maar Graham is niet de enige die momenteel het gezelschap van Vonn geniet op de skipistes. Recentelijk werd ze ook gezien met snowboard-legende Shaun White, waarbij ze probeerden skiën en snowboarden te combineren. Dit bracht fans op het idee dat er misschien een nieuwe sport in de maak is.

Ondanks het feit dat Vonn haar professionele skicarrière heeft beëindigd, blijft ze avontuurlijk en vol leven. Haar passie voor skiën en sport in het algemeen is duidelijk aanwezig in haar activiteiten na haar carrière. Het is spannend om te zien wat Vonn in petto heeft voor haar nieuwe ‘discipelen’ in de komende dagen.

Kortom, Lindsey Vonn en Ashley Graham hebben een onverwachte vriendschap gesmeed op de skipistes. Terwijl Vonn haar expertise als trainer deelt, ondersteunt ze Graham in haar nieuwe avontuur in de skisport. Het is inspirerend om te zien hoe deze twee vrouwen elkaar motiveren en steunen, en we kijken uit naar wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is Lindsey Vonn van plan na haar professionele skicarrière?
Na haar professionele skicarrière heeft Lindsey Vonn besloten haar kennis en ervaring door te geven als trainer.

Met wie heeft Lindsey Vonn een onverwachte vriendschap gesmeed op de skipistes?
Lindsey Vonn heeft een onverwachte vriendschap gesmeed met supermodel Ashley Graham.

Wat hebben Lindsey Vonn en Ashley Graham samen gedaan op de skipistes?
Lindsey Vonn en Ashley Graham hebben samen steile hellingen aangepakt en plezier gehad op de skipistes.

Wat heeft Lindsey Vonn gedaan om Ashley Graham te helpen tijdens haar eerste ski-pogingen?
Lindsey Vonn heeft af en toe in “gekke modus” moeten gaan om Ashley Graham te helpen en te begeleiden tijdens haar eerste ski-stappen.

Met wie is Lindsey Vonn nog meer gezien op de skipistes?
Lindsey Vonn is ook gezien met snowboard-legende Shaun White, waarbij ze probeerden skiën en snowboarden te combineren.

Wat is Lindsey Vonn van plan voor haar nieuwe ‘discipelen’?
Het is nog niet precies bekend wat Lindsey Vonn in petto heeft voor haar nieuwe ‘discipelen’, maar haar passie voor skiën en sport blijft duidelijk aanwezig in haar activiteiten na haar carrière.

Wat kunnen we verwachten van Lindsey Vonn en Ashley Graham in de toekomst?
We kunnen uitkijken naar hoe Lindsey Vonn haar expertise als trainer blijft delen en Ashley Graham ondersteunt in haar nieuwe avontuur in de skisport.

Belangrijke termen en jargon:
– Alpineskiën: Dit is een discipline binnen het skiën waarbij skiërs afdalen op steile hellingen met behulp van speciale ski’s.
– Supermodel: Een zeer succesvol en bekend model, vaak werkzaam op internationaal niveau.

Verwante links:
lindseyvonn.com
ashleygraham.com