Lindsey Vonn Kiest Voor Haar Honden!

Lindsey Vonn blijft de sportwereld boeien, zelfs na haar pensionering in 2019. Of het nu gaat om het najagen van adrenaline in verschillende avontuursporten, het uitbreiden van haar zakelijke imperium of het verdedigen van zaken die haar na aan het hart liggen, Lindsey Vonn is een prominente figuur gebleven buiten het alpineskiën. In deze altijd bruisende wereld van haar zijn haar drie harige vriendjes, Lucy, Leo en Jade, haar ultieme bron van comfort.

Of het nu Lucy is die haar vergezelt op reizen, de aanhankelijke knuffels van Leo of de ondeugende streken van Jade, deze harige lieverdjes hebben haar volledig betoverd. Onlangs was deze genegenheid duidelijk merkbaar toen Lindsey Vonn openlijk de belangrijkheid deelde die haar huisdieren in haar leven hebben en hoe zij boven haar eigen bloed zullen worden gesteld om te genieten van de luxe van haar roem.

In een recente aflevering van The Why met Dwyane Wade op iHeartPodcasts maakte Lindsey Vonn onlangs haar opwachting en deelde ze openhartige details over haar leven in een luchtig gesprek. Toen ze gevraagd werd waarom ze altijd met haar honden op privéjets te zien is, merkte Vonn op: “De enige keer dat ik privé vlieg, is met mijn honden.” Vonn onthulde het hartzeer dat ze doormaakte toen ze twee jaar geleden haar hond Bear verloor en benadrukte hoezeer haar ouder wordende honden een speciale plek in haar hart hebben.

Ze verklaarde vastberaden: “Ik zal al mijn geld geven om mijn honden bij me te hebben, zolang ik kan.” Het gesprek nam echter een onverwachte wending toen Dwyane Wade aan Vonn vroeg of haar honden haar voorbereiden op het ouderschap. Hoewel ze ooit kinderen wil hebben, antwoordde Vonn: “Nou, mijn kinderen vliegen niet privé, om het even duidelijk te maken. Mijn honden wel.”

Het is interessant om op te merken dat dit gesprek plaatsvond slechts enkele dagen nadat Lindsey Vonn gevat reageerde op een ongevraagde opmerking waarin ze werd aangespoord om zich te settelen en een gezin te stichten.

Dagen geleden plaatste Lindsey Vonn een video op Instagram waarin ze op een besneeuwde helling snelheid maakte en haar ongelooflijke skivaardigheden liet zien. Maar in plaats van bewondering voor haar perfecte skiën, plaatste iemand een opmerking waarin stond: “Tijd om rustiger aan te doen, je te settelen en kinderen te krijgen!” Lindsey Vonn, bekend om haar onbevreesdheid, reageerde niet vriendelijk op die opmerking.

Ze antwoordde de persoon dat ze zijn opmerking niet waardeerde omdat het feit dat iemand een vrouw is geen reden zou moeten zijn om niet meer snel te skiën en zich te focussen op het stichten van een gezin. Ze zei ook: “Niet iedereen doet dingen op dezelfde manier of binnen hetzelfde tijdsbestek, maat. Maar het beste voor jou in 2024.” Lindsey Vonn blijft een krachtige stem in de sport en wanneer ze besluit kinderen te krijgen, weten fans dat ze een geweldige moeder zal zijn. Tot die tijd genieten we van de verwennerij die haar geliefde viervoeters ontvangen.

Een FAQ-sectie gebaseerd op de belangrijkste onderwerpen en informatie in het artikel:

Vraag: Wie is Lindsey Vonn?
Antwoord: Lindsey Vonn is een voormalige alpineskiër die in 2019 met pensioen is gegaan. Ze is echter nog steeds actief in verschillende avontuursporten en heeft ook een uitgebreid zakelijk imperium.

Vraag: Wie zijn Lucy, Leo en Jade?
Antwoord: Lucy, Leo en Jade zijn de huisdieren van Lindsey Vonn. Het zijn haar harige vriendjes en een bron van comfort voor haar.

Vraag: Waarom vliegt Lindsey Vonn altijd met haar honden op privéjets?
Antwoord: Lindsey Vonn reist altijd met haar honden op privéjets omdat ze hen als haar gezelschap beschouwt. Ze heeft ook de nadruk gelegd op de speciale plek die haar ouder wordende honden in haar hart hebben.

Vraag: Bereiden de honden van Lindsey Vonn haar voor op het ouderschap?
Antwoord: Lindsey Vonn heeft aangegeven dat hoewel ze ooit kinderen wil krijgen, haar honden haar niet voorbereiden op het ouderschap. Ze benadrukte dat haar kinderen in de toekomst niet met privéjets zullen vliegen zoals haar honden dat wel doen.

Vraag: Wat was de reactie van Lindsey Vonn op een ongevraagd advies over zich settelen en een gezin stichten?
Antwoord: Lindsey Vonn reageerde niet vriendelijk op een opmerking waarin ze werd aangespoord om zich te settelen en een gezin te stichten. Ze benadrukte dat het feit dat ze een vrouw is geen reden zou moeten zijn om niet meer snel te skiën en zich te focussen op het stichten van een gezin.

Vraag: Wanneer beslist Lindsey Vonn kinderen te krijgen?
Antwoord: Er wordt geen specifieke tijd genoemd in het artikel, maar Lindsey Vonn’s beslissing om kinderen te krijgen blijft open voor de toekomst.

Belangrijke termen/jargon:

-luchtig gesprek: een ontspannen en informeel gesprek.

Gerelateerde links:
lindseyvonn.com (officiële website van Lindsey Vonn)