Maak je klaar voor het skiseizoen met Aspen Skiing Co.’s nieuwe seizoenspassen

Ben je al aan het uitkijken naar het wintersportseizoen? Aspen Skiing Co. (SkiCo) heeft goed nieuws voor jou. Dit jaar zijn de seizoenspassen voor het skiseizoen 2024/25 twee maanden eerder gelanceerd dan normaal, zodat je meer tijd hebt om je winterplannen te maken. De passen zijn vanaf 25 juni te koop en bieden toegang tot meer dan 5.600 hectare om te skiën en te snowboarden op de vier bergen nabij Aspen, Colorado. Zo kun je zelf de beste pasoptie kiezen die past bij jouw voorkeuren.

Met de seizoenspassen heb je onbeperkte mogelijkheden om te genieten van de sneeuw op Snowmass, de pistes te verkennen op Buttermilk, de steile afdalingen te trotseren in Highland Bowl en als een van de eerste skiërs en snowboarders de nieuwe terreinen van Hero’s te ontdekken op Aspen Mountain. Het aanbod aan passen is hetzelfde als vorig seizoen en omvat de Premier Pass, Alpine Pass 2-Day, Alpine Pass 1-Day en de Valley Pass. Er is ook een Uphill Pass beschikbaar voor $69, waarmee je toegang hebt tot alle routes op alle vier de bergen.

De pasopties beginnen bij de Premier Pass, die vanaf $2.974 verkrijgbaar is voor volwassenen tot 15 september. Deze pas biedt onbeperkt skiën op alle vier de bergen, een Ikon Base Pass, een Uphill Pass, zomerse toegang tot de liften voor sightseeing, evenals kortingen op lifttickets voor vrienden en familie, lessen, Mountain Collective bestemmingstickets en meer. De prijs is 7% hoger dan vorig seizoen, toen de pas begon bij $2,779.

Een andere optie is de Alpine Pass, waarmee volwassenen één of twee dagen per week kunnen skiën voor respectievelijk $1.419 of $2.079. Deze dagen kunnen van maandag tot en met zondag in elke week gebruikt worden. Extra dagen kunnen met 50% korting worden bijgekocht ten opzichte van het tarief voor een dagkaart in het resort.

Daarnaast is er de Valley Pass, waarvan de prijs begint bij $499 voor volwassenen. Deze pas geeft zeven dagen lang toegang tot skiën op alle vier de bergen, zonder beperkingen. Extra dagen kunnen met 30% korting worden bijgekocht ten opzichte van het tarief voor een dagkaart in het resort.

Vanaf januari 2024 ontvangen alle Aspen Snowmass pasbezitters en liftkaarthouders een lidmaatschap van Protect Our Winters. Dit lidmaatschap biedt verschillende voordelen en gemakkelijke mogelijkheden om deel te nemen aan impactvolle pleitbezorging. Voor alle details over de verschillende pasopties, leeftijdscategorieën en om een pas te kopen, kun je terecht op de pagina Season Passes.

Maak je klaar voor een fantastisch wintersportseizoen met Aspen Skiing Co’s nieuwe seizoenspassen! Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent en jouw favoriete pas bemachtigt.

Veelgestelde vragen:

1. Wanneer zijn de seizoenspassen voor het skiseizoen 2024/25 te koop?
De seizoenspassen zijn vanaf 25 juni te koop.

2. Welke bergen zijn inbegrepen in de seizoenspassen?
De seizoenspassen bieden toegang tot de vier bergen nabij Aspen, Colorado: Snowmass, Buttermilk, Highland Bowl en Aspen Mountain.

3. Welke soorten seizoenspassen zijn er beschikbaar?
De beschikbare seizoenspassen zijn: Premier Pass, Alpine Pass 2-Day, Alpine Pass 1-Day, Valley Pass en Uphill Pass.

4. Wat is de prijs van de Premier Pass?
De Premier Pass is verkrijgbaar vanaf $2.974 voor volwassenen tot 15 september.

5. Wat zijn de voordelen van de Premier Pass?
De Premier Pass biedt onbeperkt skiën op alle vier de bergen, een Ikon Base Pass, een Uphill Pass, zomerse toegang tot de liften voor sightseeing, kortingen op lifttickets voor vrienden en familie, lessen, Mountain Collective bestemmingstickets en meer.

6. Wat is het tarief voor extra dagen met de Alpine Pass?
Extra dagen kunnen met 50% korting worden bijgekocht ten opzichte van het tarief voor een dagkaart in het resort.

7. Wat is het tarief voor extra dagen met de Valley Pass?
Extra dagen kunnen met 30% korting worden bijgekocht ten opzichte van het tarief voor een dagkaart in het resort.

8. Wat is het lidmaatschap van Protect Our Winters?
Vanaf januari 2024 ontvangen alle Aspen Snowmass pasbezitters en liftkaarthouders een lidmaatschap van Protect Our Winters, wat verschillende voordelen en gemakkelijke mogelijkheden biedt om deel te nemen aan impactvolle pleitbezorging.

9. Waar kan ik meer informatie vinden over de verschillende pasopties en leeftijdscategorieën?
Voor alle details over de verschillende pasopties, leeftijdscategorieën en om een pas te kopen, kun je terecht op de Season Passes pagina.

Sleuteltermen en jargon:

– SkiCo: Afkorting voor Aspen Skiing Co., het bedrijf dat de seizoenspassen aanbiedt.
– Snowmass: Een van de vier bergen in de buurt van Aspen, Colorado waar skiën mogelijk is.
– Buttermilk: Een andere berg in de buurt van Aspen, Colorado waar skiën mogelijk is.
– Highland Bowl: Een steile afdalingsoptie op een van de bergen in de buurt van Aspen, Colorado.
– Hero’s: Een nieuw terrein op Aspen Mountain dat ontdekt kan worden door skiërs en snowboarders.
– Ikon Base Pass: Een pas die verschillende voordelen biedt, waaronder toegang tot meerdere skibestemmingen.
– Uphill Pass: Een pas waarmee je toegang hebt tot alle routes op alle vier de bergen voor het beklimmen van de berg.
– Protect Our Winters: Een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van klimaatverandering in de wintersportindustrie.

Gerelateerde links:

Aspen Snowmass