Man in kritieke toestand gevonden na val van bijna 100 voet op Snowbasin Resort

Een man werd maandagmiddag bewusteloos gevonden op een helling binnen Snowbasin Resort nadat hij bijna 100 voet naar beneden was gevallen. Volgens AJ Mason, een Captain bij Weber Fire District, kreeg het alarmnummer rond 13:40 uur een oproep binnen.

Luitenant-kolonel Colby Ryan van het Weber County Sheriff’s Office zei dat er meldingen waren binnengekomen van een man die van een klif was geskied. De man bevond zich in een gebied dat bekend staat als de Mt. Ogden Bowl, waar zich steile kliffen bevinden en dat buiten de grenzen van het skigebied ligt. Geschat wordt dat de man 100 voet naar beneden is gevallen.

De 49-jarige man werd gevonden op de John Paul Ski run en met de helikopter van Air LIFE Utah naar een lokaal ziekenhuis vervoerd. Hij was niet aanspreekbaar en verkeerde in kritieke toestand. Volgens Ryan is de toestand van de man nu uitzonderlijk kritiek.

Dit is een lopend verhaal en kan worden bijgewerkt.
Volg @KSL5TV voor meer informatie.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat is er gebeurd met de man die bewusteloos werd gevonden?
Een man werd bewusteloos gevonden nadat hij bijna 100 voet naar beneden was gevallen op een helling binnen Snowbasin Resort. Hij werd overgebracht naar een lokaal ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand.

2. Waar vond het incident plaats?
Het incident vond plaats in een gebied dat bekend staat als de Mt. Ogden Bowl, buiten de grenzen van het skigebied van Snowbasin Resort.

3. Hoe werd de man gevonden?
De man werd gevonden op de John Paul Ski run binnen het resort.

4. Wat is de huidige toestand van de man?
Volgens luitenant-kolonel Colby Ryan van het Weber County Sheriff’s Office is de toestand van de man uitzonderlijk kritiek.

5. Wordt dit verhaal nog bijgewerkt?
Ja, dit is een lopend verhaal en kan worden bijgewerkt.

Voor meer informatie, volg @KSL5TV.