Meghan Markle and Prince Harry Enjoy Winter Activities at the Invictus Games

Meghan Markle en prins Harry hebben samen genoten van de besneeuwde bergtoppen tijdens de Invictus Games in Canada. Het beroemde paar werd gezien terwijl ze samen plezier hadden op het jaarlijkse evenement, en Harry, 39, waagde zich zelfs aan sit-skiën, wat Meghan, 42, op camera heeft vastgelegd.

Terwijl Harry met zijn helm op veilig de helling af glee tijdens het sit-skiën, filmde Meghan het moment met haar telefoon op donderdag 15 februari. De twee waren warm ingepakt voor de uitstapjes met dikke jassen om de bittere kou in Whistler, British Columbia, te trotseren.

Verschillende bronnen hebben gemeld dat Meghan en Harry de komende dagen in het gebied zullen verblijven. Harry heeft eerder gesproken over de games toen werd aangekondigd dat er meer wintersporten zouden zijn om aan deel te nemen.

“In de voortdurende aanpassing en evolutie van Invictus, ben ik buitengewoon enthousiast om aan te kondigen dat de Invictus Games Foundation Canada heeft geselecteerd om de allereerste Winter Hybrid Games in 2025 te organiseren,” aldus de voormalige royal in een verklaring, volgens de website van de games. “De Invictus Games Vancouver-Whistler 2025 zullen een mondiaal platform bieden om het bereik en de profilering van winterse adaptieve sporten uit te breiden. Met diep respect ben ik ook verheugd om te delen dat de Spelen in Canada in samenwerking met de First Nations zullen worden gehouden, in de geest van waarheid en verzoening met inheemse gemeenschappen.”

Veel aanwezigen bij het evenement hebben Meghan en Harry opgemerkt. Een tiener wees hen naar verluidt aan en riep: “Het is Harry en Meghan, pap!” Anderen namen ook afscheid van hen door “God Save The King” te zingen, volgens The Telegraph, waarschijnlijk als teken van respect voor de vader van Harry, Koning Charles III, die de diagnose kanker heeft gekregen.

Harry sprak openhartig over zijn bezoek aan zijn vader tijdens een interview met Good Morning America bij de Invictus Games.

“Ik sprong meteen op een vliegtuig om hem te zien,” vertelde de Britse prins. “Kijk, ik hou van mijn familie. Het feit dat ik op een vliegtuig kon stappen en hem kon zien en tijd met hem kon doorbrengen – daar ben ik dankbaar voor.”

Harry’s recente opmerkingen over zijn vader komen in een tijd van spanningen tussen hem en zijn familie. Harry en Meghan traden in 2020 terug uit hun koninklijke taken en deden later verbijsterende uitspraken over de koninklijke familie tijdens een interview met Oprah Winfrey. De definitieve klap kwam echter toen Harry zijn spraakmakende memoires, “Spare,” uitbracht vorig jaar. De titel verwijst naar zijn vader die tegen Harry zei dat hij de “reserve” is terwijl zijn broer, prins William, de troonopvolger is.

Frequently Asked Questions (FAQs):

Q: Waar hebben Meghan Markle en prins Harry van genoten tijdens de Invictus Games in Canada?
A: Meghan Markle en prins Harry hebben genoten van de besneeuwde bergtoppen tijdens de Invictus Games in Canada.

Q: Wat heeft prins Harry gedaan tijdens de Invictus Games?
A: Prins Harry heeft sit-skiën uitgeprobeerd tijdens de Invictus Games.

Q: Wie heeft het moment van Harry’s sit-skiën gefilmd?
A: Meghan Markle heeft het moment van Harry’s sit-skiën gefilmd.

Q: Waar zijn Meghan en Harry op dit moment?
A: Meghan en Harry verblijven momenteel in Whistler, British Columbia.

Q: Wat heeft Harry aangekondigd over de Invictus Games in Canada?
A: Harry heeft aangekondigd dat de Invictus Games Foundation Canada de allereerste Winter Hybrid Games in 2025 zal organiseren.

Q: Hoe zullen de Spelen in Canada worden gehouden?
A: De Spelen zullen in samenwerking met de First Nations plaatsvinden, in de geest van waarheid en verzoening met inheemse gemeenschappen.

Q: Wie heeft Harry bezocht tijdens zijn bezoek aan Canada?
A: Harry heeft zijn vader bezocht tijdens zijn bezoek aan Canada.

Q: Wat heeft Harry gezegd over zijn vader in een interview?
A: Harry zei dat hij direct op een vliegtuig sprong om zijn vader te zien en dankbaar is dat hij tijd met hem kon doorbrengen.

Belangrijke termen en begrippen:

– Invictus Games: Een internationaal multisportevenement voor gewonde, zieke of invalide militairen, opgericht door prins Harry.
– Sit-skiën: Een vorm van skiën waarbij personen met een lichamelijke beperking zitten in een speciale stoel op ski’s.

Gerelateerde links:
Invictus Games Foundation