Nieuwe titel: Geniet van een dag vol winterpret in Theodore Wirth Park

Dit weekend racen ‘s werelds beste langlaufers over de verse sneeuw van de paden in Theodore Wirth Park tijdens het eerste Wereldbeker evenement in de Verenigde Staten in 23 jaar. Maar maak je geen zorgen, want op maandag zullen de paden weer open zijn voor het publiek.

Op maandagochtend tussen 8.00 en 10.30 uur kun je dezelfde sprintbaan skiën die de profs hebben gebruikt als onderdeel van de Loppet Cup Citizens Challenge. Inschrijving voor die race is reeds gesloten, maar na het evenement worden de paden naar verwachting weer geopend voor het publiek.

De Loppet Foundation, die het Wereldbeker evenement heeft georganiseerd, organiseert op maandag een speciale dag vol gratis binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin in Wirth Park, genaamd Share Winter Playday. Sommige van de atleten zullen beschikbaar zijn voor selfies en handtekeningen bij The Trailhead van 10.00 tot 11.00 uur.

De verhuurwinkel bij The Trailhead zal op maandag niet geopend zijn, maar er wordt verwacht dat er uitrusting beschikbaar zal zijn voor kinderen. Volwassenen die op maandag willen langlaufen of sneeuwschoenwandelen, moeten hun eigen materiaal meenemen. De verhuurwinkel zal op dinsdag weer normaal geopend zijn.

Dus kom naar Theodore Wirth Park en geniet van een dag vol winterpret! Doe mee aan de Loppet Cup Citizens Challenge en ski over hetzelfde parcours als de profs. Ontmoet enkele van de atleten en maak onvergetelijke herinneringen tijdens Share Winter Playday. Zorg ervoor dat je je eigen uitrusting meeneemt als je op maandag wilt langlaufen of sneeuwschoenwandelen. Het belooft een fantastische dag te worden in het prachtige Wirth Park.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is het evenement dat plaatsvindt in Theodore Wirth Park?
Het evenement is de eerste Wereldbeker langlaufen in de Verenigde Staten in 23 jaar.

2. Wanneer vinden de races plaats?
De races vinden plaats gedurende het hele weekend.

3. Zijn de paden na het evenement weer open voor het publiek?
Ja, na het evenement zullen de paden weer open zijn voor het publiek.

4. Wat is de Loppet Cup Citizens Challenge?
Dit is een race die plaatsvindt op maandagochtend tussen 8.00 en 10.30 uur, waarbij het publiek de sprintbaan kan skiën die door de profs is gebruikt. Inschrijving voor deze race is reeds gesloten.

5. Zijn er activiteiten voor het hele gezin na het evenement?
Ja, de Loppet Foundation organiseert Share Winter Playday, een speciale dag vol gratis binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin.

6. Zijn er mogelijkheden om atleten te ontmoeten en foto’s te maken?
Ja, sommige van de atleten zullen beschikbaar zijn voor selfies en handtekeningen bij The Trailhead van 10.00 tot 11.00 uur op maandag.

7. Is er uitrusting beschikbaar voor kinderen?
Ja, er wordt verwacht dat er uitrusting beschikbaar zal zijn voor kinderen, zelfs als de verhuurwinkel op maandag gesloten is.

8. Moet ik mijn eigen uitrusting meenemen als ik op maandag wil langlaufen of sneeuwschoenwandelen?
Ja, volwassenen die op maandag willen langlaufen of sneeuwschoenwandelen, moeten hun eigen uitrusting meenemen.