Nieuwe verlichting op Orono High School ondersteunt sportieve en academische projecten

Een groep ouders en medewerkers van Orono High School heeft dit jaar meer dan de helft van de benodigde $142.000 opgehaald om verlichting te installeren op het voetbal- en langlaufveld van de school. De verlichting is bedoeld om de studenten van Orono in staat te stellen avondtrainingen bij te wonen en voetbalwedstrijden af te maken die vroegtijdig door het verminderde daglicht worden afgebroken. Bovendien zou het de enige geprepareerde en verlichte langlaufbaan ten noorden van Waterville zijn, die toegankelijk is voor het publiek, aldus Laura Hoovler Mitchell van Friends of Orono Schools.

De groep is gericht op het bieden van financiële steun aan academische en sportprojecten van Regionale School Unit 26. Dit kan het financieren van nieuwe apparatuur, trainingen en andere faciliteiten omvatten. Friends of Orono Schools verwacht binnen enkele weken de status van non-profitorganisatie te krijgen.

Het doelbedrag van $142.000 is nog niet bereikt, maar de groep heeft al $86.000 ingezameld voor het verlichtingsproject. Hiervan komt $50.000 van RSU 26 en $35.000 van particuliere donaties. Hoovler Mitchell, die zelf oud-leerling is van Orono schools en twee kinderen op het district heeft, ziet grote mogelijkheden om het gebied veiliger te maken en meer kinderen te betrekken. Bovendien zou het de organisatie van het programma vergemakkelijken en talloze voordelen bieden voor het voetbalteam.

Friends of Orono Schools hoopt de benodigde fondsen nog vóór de zomer binnen te halen, zodat de verlichting voor het komende voetbalseizoen geïnstalleerd kan worden. Naast het aanvragen van grants en het zoeken van bijdragen van particuliere donateurs en bedrijven, plant de groep later dit jaar ook fondsenwervende evenementen.

Hoewel verlichting voor sport het eerste initiatief is, hoopt Friends of Orono Schools in de toekomst een breed scala aan projecten te financieren, zoals de schaakclub, wetenschapsbeurzen en robotica. Het doel van de groep is om voort te bouwen op het werk dat door de Orono-boosters is gedaan en om de visie en impact uit te breiden.

Met de installatie van de verlichting zou Orono een unieke sportfaciliteit in de regio hebben die gebruikt kan worden voor nachtelijk langlaufen. Het zou een levendige sfeer creëren die de gemeenschap verenigt, schoolgeest bevordert en een onvergetelijke ervaring biedt voor huidige en toekomstige spelers.

Frequently Asked Questions (FAQ) – Verlichtingsproject van Orono High School

Q: Wat is het doel van het verlichtingsproject van Orono High School?
A: Het doel van het verlichtingsproject van Orono High School is om verlichting te installeren op het voetbal- en langlaufveld van de school. Dit stelt de studenten in staat om avondtrainingen bij te wonen en voetbalwedstrijden af te maken die vroegtijdig worden afgebroken.

Q: Wie is verantwoordelijk voor het financieren van dit project?
A: Een groep genaamd Friends of Orono Schools, bestaande uit ouders en medewerkers van Orono High School, zorgt voor het financieren van het verlichtingsproject. Ze hebben al $86.000 ingezameld, waarvan $50.000 afkomstig is van Regionale School Unit 26 (RSU 26) en $35.000 van particuliere donaties.

Q: Wat is het doelbedrag dat moet worden ingezameld?
A: Het doelbedrag dat moet worden ingezameld voor het verlichtingsproject is $142.000.

Q: Wat zijn de voordelen van het verlichtingsproject?
A: Het verlichtingsproject zal zorgen voor een veiligere omgeving, meer betrokkenheid van kinderen en de mogelijkheid om avondlijke langlaufsessies te houden. Bovendien vergemakkelijkt het de organisatie van het programma en biedt het voordelen voor het voetbalteam.

Q: Wanneer hoopt Friends of Orono Schools de benodigde fondsen binnen te halen?
A: Friends of Orono Schools hoopt de benodigde fondsen vóór de zomer binnen te halen, zodat de verlichting geïnstalleerd kan worden voor het komende voetbalseizoen.

Q: Zal Friends of Orono Schools alleen verlichtingsprojecten financieren?
A: Nee, hoewel verlichting voor sport het eerste initiatief is, hoopt Friends of Orono Schools in de toekomst een breed scala aan projecten te financieren, zoals de schaakclub, wetenschapsbeurzen en robotica.

Q: Wat is de visie van Friends of Orono Schools?
A: De visie van Friends of Orono Schools is om voort te bouwen op het werk dat door de Orono-boosters is gedaan en de impact uit te breiden. Ze willen de gemeenschap verenigen, schoolgeest bevorderen en onvergetelijke ervaringen bieden voor huidige en toekomstige spelers.

Key Terms/Jargon:

1. Orono High School: Orono High School is een middelbare school gelegen in Orono, Maine, Verenigde Staten.

2. Verlichtingsproject: Het verlichtingsproject heeft betrekking op het installeren van verlichting op het voetbal- en langlaufveld van Orono High School.

3. Friends of Orono Schools: Friends of Orono Schools is een groep bestaande uit ouders en medewerkers van Orono High School die financiële steun biedt aan academische en sportprojecten van Regionale School Unit 26.

Suggested Related Links:
Website van Orono High School
Friends of Orono Schools