Oli Corkhill, de CEO van Leo Trippi, en zijn passie voor skiën

Oli Corkhill, de CEO van het luxe alpine reisbedrijf Leo Trippi, heeft al heel wat extravagante verzoeken gezien. Hij spendeert zijn dagen aan het samenstellen van op maat gemaakte ski-reisplannen voor zijn exclusieve cliënten. Van een bonfire en vuurwerkshow op de top van een vulkaan in IJsland tot het vervangen van het marmer in de badkamer van een chalet voor een week lang verblijf, er is geen verzoek te gek voor Corkhill.

Maar de passie van Corkhill voor skiën begon al op jonge leeftijd. Opgegroeid in Liverpool, bezocht hij op negenjarige leeftijd regelmatig de lokale skibaan. Toen een instructeur hem aanraadde om te gaan skiën met de legendarische freeride skier Warren Smith, greep hij die kans met beide handen aan. Op slechts 13-jarige leeftijd reisde hij naar Tignes in de Franse Alpen en bracht hij een paar weken door op het zomerkamp van Smith. Daar ontwikkelde hij zijn liefde voor skiën en voelde hij zich levendig en uitgedaagd.

Terug in Verbier, waar Smith gevestigd was, begon Corkhill te dromen over het starten van zijn eigen bedrijf. Samen met een vriend richtte hij Alpine Guru op, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van chalets. De eerste jaren waren zwaar, maar uiteindelijk begon het geld binnen te stromen en kon Corkhill zich fulltime richten op zijn passie voor skiën en reizen.

Na verloop van tijd kreeg hij een telefoontje van Auret van Zyl, een van de oprichters van Leo Trippi, met de vraag of hij geïnteresseerd was in de verkoop van Alpine Guru en het aansluiten bij het luxe reisbedrijf. Corkhill ging akkoord en bundelde zijn krachten met Leo Trippi, waar hij nu als CEO verantwoordelijk is voor het creëren van onvergetelijke reiservaringen voor veeleisende klanten.

Met Leo Trippi verzorgt Corkhill alles, van ski-instructeurs tot helikoptertransfers, om ervoor te zorgen dat zijn cliënten de ultieme luxe ski-ervaring beleven. Zijn passie en toewijding voor skiën en reizen blijven hem drijven om steeds weer buitengewone en gepersonaliseerde reisplannen te creëren.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke en extravagante skivakantie, dan kun je erop vertrouwen dat Oli Corkhill en Leo Trippi alles in het werk zullen stellen om aan al je wensen te voldoen.

Veelgestelde vragen:

1. Wat is het luxe alpine reisbedrijf Leo Trippi?
Leo Trippi is een luxe reisbedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van op maat gemaakte ski-reizen voor exclusieve klanten.

2. Wie is Oli Corkhill?
Oli Corkhill is de CEO van Leo Trippi. Hij heeft een passie voor skiën en reizen en is verantwoordelijk voor het creëren van onvergetelijke reiservaringen voor veeleisende klanten.

3. Hoe begon de carrière van Corkhill in de skibranche?
Corkhill begon op jonge leeftijd met skiën en ontwikkelde zijn liefde voor de sport toen hij als tiener deelnam aan een zomerkamp in Tignes, Frankrijk. Na zijn terugkeer richtte hij samen met een vriend Alpine Guru op, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van chalets.

4. Wat gebeurde er nadat Corkhill werd benaderd door Leo Trippi?
Na een telefoontje van Auret van Zyl, een van de oprichters van Leo Trippi, besloot Corkhill Alpine Guru te verkopen en zich aan te sluiten bij Leo Trippi. Hij is nu de CEO van het bedrijf en zorgt ervoor dat zijn cliënten de ultieme luxe ski-ervaring beleven.

5. Wat kan Leo Trippi voor klanten regelen?
Leo Trippi kan alles regelen, van ski-instructeurs tot helikoptertransfers, om ervoor te zorgen dat de klanten een unieke en extravagante skivakantie beleven.

6. Is het mogelijk om gepersonaliseerde reisplannen te krijgen bij Leo Trippi?
Ja, Oli Corkhill en Leo Trippi stellen alles in het werk om aan al je wensen te voldoen en bieden gepersonaliseerde reisplannen aan voor klanten die op zoek zijn naar een unieke en extravagante skivakantie.

Belangrijke termen:

– Leo Trippi: Luxe alpine reisbedrijf.
– Ski-instructeurs: Professionals die ski-instructie geven aan mensen van alle niveaus.
– Chalets: Vakantiehuizen in een berggebied, vaak gebruikt voor skivakanties.
– Alpine Guru: Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van chalets.
– Freeride skiën: Skiën buiten de geprepareerde pistes op onaangeroerde sneeuw.
– Tignes: Een skigebied in de Franse Alpen.
– Verbier: Een populair skigebied in Zwitserland.

Gerelateerde links:

Leo Trippi
Warren Smith Skischool