Opmerkelijke sneeuwval in mei bij Palisades Tahoe

Gisteren had Palisades Tahoe in Californië meer dan twee voet (26 inch) sneeuw in mei, wat het National Weather Service in Reno ertoe aanzette om een zeldzame waarschuwing voor een winterstorm in mei uit te geven.

Deze sneeuwval laat in het seizoen heeft de totale sneeuwval van het resort op 423 inch gebracht, wat het gemiddelde jaarlijkse sneeuwval van 400 inch overtreft. De onverwachte poedersneeuw heeft Palisades Tahoe in staat gesteld om het skiseizoen te verlengen, waardoor het resort nu zeven dagen per week open is voor skiën en snowboarden tot en met Memorial Day.
“Het gezegde luidt nu volgens Moeder Natuur: ‘Aprilse buien brengen mei POEDER’!” kondigde het resort aan in een verklaring.

Palisades Tahoe staat bekend als de ‘Spring Skiing Capital of Lake Tahoe’, en dit verlengde seizoen is een testament aan de reputatie van het resort. Vanwege de nieuwe sneeuwval is het kenmerkende lenteevenement van het resort, de 38e jaarlijkse Cushing Crossing pond skim, verplaatst van 4 mei naar 11 mei.

Skiërs en snowboarders worden aangemoedigd om de live webcams en het blog van het resort in de gaten te houden voor de laatste updates over de omstandigheden en evenementen.

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Wat is de recente sneeuwval bij Palisades Tahoe?
Palisades Tahoe in Californië heeft onlangs meer dan twee voet (26 inch) sneeuw ontvangen in mei.

2. Wat heeft het National Weather Service in Reno ertoe aangezet om een ​​waarschuwing voor een winterstorm uit te geven?
Het onverwachte weerfenomeen van sneeuwval in mei leidde tot een zeldzame waarschuwing voor een winterstorm door het National Weather Service in Reno.

3. Wat is de totale sneeuwval van het resort?
De recente sneeuwval heeft de totale sneeuwval van Palisades Tahoe op 423 inch gebracht, wat meer is dan het gemiddelde jaarlijkse sneeuwval van 400 inch.

4. Hoe heeft deze sneeuwval het skiseizoen beïnvloed?
Door de onverwachte sneeuwval heeft Palisades Tahoe het skiseizoen kunnen verlengen. Het resort is nu zeven dagen per week open voor skiën en snowboarden tot en met Memorial Day.

5. Wat is de bijnaam van Palisades Tahoe?
Palisades Tahoe staat bekend als de ‘Spring Skiing Capital of Lake Tahoe’.

6. Welk evenement is verplaatst als gevolg van de sneeuwval?
De 38e jaarlijkse Cushing Crossing pond skim, een kenmerkend lenteevenement van het resort, is verplaatst van 4 mei naar 11 mei.

Belangrijke termen en jargon:

– National Weather Service: Nationale weerdienst van de Verenigde Staten die verantwoordelijk is voor het verstrekken van weersvoorspellingen en waarschuwingen.
– Resort: Een vakantiebestemming met faciliteiten zoals hotels, restaurants en recreatieve activiteiten.
– Skiseizoen: Periode waarin skiën beoefend kan worden op een bepaalde locatie.
– Sneeuwval: De hoeveelheid sneeuw die in een bepaalde tijd op een bepaald gebied valt.

Suggesties voor gerelateerde links:

Officiële website van Palisades Tahoe
Live webcams van Palisades Tahoe
Blog van Palisades Tahoe