Petoskey en Onekama domineren Divisie 2 Regionale Skiëwedstrijd

Petoskey’s Marley Spence en Onekama’s Braydon Sorenson waren de beste skiërs tijdens de Divisie 2 Regionale wedstrijd in het Crystal Mountain Resort op maandag. Het meisjesteam van Harbor Springs behaalde de eerste plaats met 112 punten, gevolgd door Norway met 128 punten en Great North Alpine met 138 punten. Harbor Springs won ook het jongensteam evenement met 74 punten, gevolgd door Petoskey met 87 punten en GNA met 155 punten.

Spence behaalde twee eerste plaatsen in de slalom met een gecombineerde tijd van 52.57 seconden en won ook twee keer in de reuzenslalom met een gecombineerde tijd van 41.84 seconden. Sydney Hoffman van Petoskey eindigde op de vierde plaats in de reuzenslalom en kwalificeerde zich ook voor de staatsfinales. Sorenson behaalde de eerste plaats in de jongens reuzenslalom en won beide races in de slalom. Aleah Blackmore van Onekama kwalificeerde zich ook voor de staatsfinales door als zevende te eindigen in de meisjes slalom.

Het was een succesvolle dag voor het ski-team van Gaylord, met drie skiërs die zich kwalificeerden voor de staatsfinales. Keaton Abraham eindigde als tweede in de reuzenslalom en Clover Hamilton en Rayna Robel behaalden respectievelijk de zesde en zevende plaats in de meisjes reuzenslalom. Trevor Cvitkovich van Grayling herstelde zich in de slalom na een teleurstellende prestatie in de reuzenslalom en plaatste zich ook voor de staatsfinales.

Petoskey had drie skiërs in de top 10 van de jongens reuzenslalom, met Gavin Galbraith en Mick Galbraith op de derde en vierde plaats. GNA had vijf skiërs die zich kwalificeerden voor de staatsfinales. In het meisjes team behaalde Grace Rowe de derde plaats in de reuzenslalom en was Miriam Ahluwalia zesde in de slalom.

De Divisie 2 staatsfinales vinden plaats op maandag 26 februari in Nubs Nob. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de beste skiërs uit de regio.

Veelgestelde vragen (FAQ):

1. Welke skiërs waren de beste tijdens de Divisie 2 Regionale wedstrijd op Crystal Mountain Resort?
– Marley Spence uit Petoskey en Braydon Sorenson uit Onekama waren de beste skiërs tijdens de wedstrijd.

2. Welke teams behaalden de eerste plaats in de wedstrijd?
– Het meisjesteam van Harbor Springs behaalde de eerste plaats met 112 punten, terwijl het jongensteam van Harbor Springs ook de eerste plaats behaalde met 74 punten.

3. Wie behaalden de eerste plaatsen in de slalom en reuzenslalom?
– Marley Spence won twee keer in zowel de slalom als de reuzenslalom. Braydon Sorenson won beide races in de slalom.

4. Welke skiërs kwalificeerden zich voor de staatsfinales?
– Sydney Hoffman van Petoskey, Aleah Blackmore van Onekama, Keaton Abraham, Clover Hamilton en Rayna Robel van Gaylord, en Trevor Cvitkovich van Grayling kwalificeerden zich allemaal voor de staatsfinales.

5. Hoeveel skiërs van Petoskey en GNA kwalificeerden zich voor de staatsfinales?
– Petoskey had drie skiërs in de top 10 van de jongens reuzenslalom, terwijl GNA vijf skiërs had die zich kwalificeerden voor de staatsfinales.

6. Wanneer vinden de Divisie 2 staatsfinales plaats?
– De staatsfinales vinden plaats op maandag 26 februari in Nubs Nob.

Definities:
– Divisie 2: Een categorie of niveau van skiwedstrijden waarin de deelnemers worden ingedeeld op basis van vaardigheid en ervaring.
– Slalom: Een ski-evenement waarbij deelnemers zigzaggen tussen poortjes op een steile helling.
– Reuzenslalom: Een ski-evenement waarbij deelnemers tussen poortjes racen op een langere en ruimere baan dan de slalom.

Suggesties voor gerelateerde links:
Crystal Mountain Resort: De officiële website van Crystal Mountain Resort waar de wedstrijd plaatsvond.
Petoskey Public Schools: De website van Petoskey Public Schools, de school waartoe Petoskey skiërs behoren.
Harbor Springs Chamber: De website van de Harbor Springs Chamber of Commerce, waar meer informatie te vinden is over het meisjesteam van Harbor Springs.
Gaylord Ski Team: De website van het Gaylord ski-team, waar meer informatie te vinden is over de skiërs die zich hebben gekwalificeerd voor de staatsfinales.