Skier Gewond na Verlaten van Piste-Grens bij Snowbasin

Een skiër raakte maandag gewond nadat hij de grenzen van Snowbasin verliet om toegang te krijgen tot terrein buiten de piste.

Volgens het Weber County Sheriff’s Department reageerde de Snowbasin Ski Patrol op 12 februari op meldingen van een “niet-reagerende gast”. Bij onderzoek werd ontdekt dat de skiër de grenzen van het skigebied had verlaten en een ongeluk had gehad, waarna hij weer binnen de piste-grenzen terechtkwam.

De Ski Patrol reageerde onmiddellijk op de situatie en bood noodmedische hulp totdat er een helikopter arriveerde om de skiër naar het ziekenhuis te brengen voor verdere zorg.

“Het WCSO zal deze situatie nauwlettend blijven volgen en hoopt op een volledig herstel voor deze gast”, aldus het Weber County Sheriff’s Department.

Er is op dit moment geen verdere informatie beschikbaar.

—–

Skier in Snowbasin raakt gewond na buiten de grenzen van het resort te gaan

Een skiër werd maandag gewond geraakt nadat hij buiten de grenzen van Snowbasin ging om toegang te krijgen tot terrein buiten het resort.

Volgens de Weber County Sheriff’s Department reageerde de Ski Patrol van Snowbasin op 12 februari op meldingen van een “niet-responsieve gast”. Na onderzoek bleek dat de skiër het resort had verlaten en een ongeluk had gehad, waarna hij weer terugkeerde binnen de grenzen van het resort.

Het Ski Patrol-team reageerde onmiddellijk op de situatie en verleende eerste hulp totdat een helikopter arriveerde om de skiër naar het ziekenhuis te brengen voor verdere behandeling.

“We zullen deze situatie nauwlettend volgen en hopen op een spoedig herstel voor deze gast”, aldus het Weber County Sheriff’s Department.

Op dit moment is er geen verdere informatie beschikbaar.

1. Wat is er gebeurd met de skiër bij Snowbasin?
Een skiër raakte gewond nadat hij buiten de grenzen van Snowbasin ging om toegang te krijgen tot terrein buiten het resort. Hij had een ongeluk en keerde terug binnen de grenzen van het resort.

2. Hoe heeft de Ski Patrol gereageerd?
De Ski Patrol van Snowbasin heeft onmiddellijk gereageerd op de situatie. Ze hebben eerste hulp verleend totdat er een helikopter arriveerde om de skiër naar het ziekenhuis te brengen voor verdere behandeling.

3. Wat zegt het Weber County Sheriff’s Department over de situatie?
Het Weber County Sheriff’s Department verklaart dat ze de situatie nauwlettend zullen volgen en hopen op een spoedig herstel voor de gewonde skiër.

4. Is er verdere informatie beschikbaar?
Op dit moment is er geen verdere informatie beschikbaar over dit incident.

Belangrijke termen en jargon:
– Snowbasin: Een skigebied in Weber County, Utah.
– Ski Patrol: Een team van skiërs of snowboarders die verantwoordelijk zijn voor het handhaven van de veiligheid op de piste en het verlenen van eerste hulp aan gewonden.
– Resort: Een commercieel skigebied met faciliteiten zoals liften, pistes en accommodaties.

Suggesties voor gerelateerde links:
Website van Snowbasin