Spannende Race Voor Jonge Skiërs bij Spokane Nordic

Spokane County, Wash. – Spokane Nordic organiseert dit weekend een spannende race voor jonge skiërs, als kwalificatiewedstrijd voor de Junior National Qualifier. Het evenement zal plaatsvinden op 17 en 18 februari, waarbij de eerste dag de kwalificatiewedstrijd van 1,26 km plaatsvindt voor zowel mannen als vrouwen.

Op 18 februari zal de Nordic Cup plaatsvinden, met de Classic Distance Interval Start. Deelnemers tot 14 jaar zullen deelnemen aan het 3 km evenement, deelnemers onder de 16 aan het 5 km evenement en deelnemers onder de 20 aan het 10 km evenement.

De races op 17 februari zullen beginnen om 9.00 uur ‘s ochtends en duren tot 15.30 uur in de middag. De races op 18 februari zullen ook om 9.00 uur ‘s ochtends beginnen, waarbij de prijsuitreiking om 12.45 uur in de middag het evenement afsluit.

Deze race biedt jonge skiërs de kans om hun vaardigheden te tonen en zich kwalificeren voor de Junior National Qualifier. Het belooft een opwindend weekend te worden, vol met spanning en competitie.

Klik hier voor meer informatie over het schema en hoe je kunt deelnemen. Mis deze unieke kans niet om talentvolle jonge skiërs in actie te zien bij Spokane Nordic!

Veelgestelde vragen:

1. Wat is het doel van de race georganiseerd door Spokane Nordic?
Het doel van de race is om jonge skiërs de kans te geven hun vaardigheden te tonen en zich te kwalificeren voor de Junior National Qualifier.

2. Wanneer vindt de kwalificatiewedstrijd plaats?
De kwalificatiewedstrijd zal plaatsvinden op 17 februari.

3. Wat is de afstand van de kwalificatiewedstrijd voor mannen en vrouwen?
De kwalificatiewedstrijd zal een afstand van 1,26 km hebben voor zowel mannen als vrouwen.

4. Wanneer vindt de Nordic Cup plaats?
De Nordic Cup vindt plaats op 18 februari.

5. Welke afstanden hebben deelnemers tot 14 jaar, onder de 16 jaar en onder de 20 jaar tijdens de Nordic Cup?
Deelnemers tot 14 jaar zullen deelnemen aan het 3 km evenement, deelnemers onder de 16 jaar aan het 5 km evenement en deelnemers onder de 20 jaar aan het 10 km evenement.

6. Hoe laat beginnen de races op 17 februari?
De races op 17 februari beginnen om 9.00 uur ‘s ochtends.

7. Hoe laat beginnen de races op 18 februari?
De races op 18 februari beginnen ook om 9.00 uur ‘s ochtends.

Gerelateerde links:
Spokane Nordic (website van Spokane Nordic)

Definities:
– Junior National Qualifier: Een kwalificatiewedstrijd voor jonge skiërs om zich te kwalificeren voor de Junior National Qualifier, een prestigieuze wedstrijd op nationaal niveau voor jonge skiërs.
– Nordic Cup: Een skiwedstrijdevenement georganiseerd door Spokane Nordic.
– Classic Distance Interval Start: Een skirace die begint met deelnemers die om de paar seconden starten, waarbij ze een vooraf bepaalde afstand afleggen in de klassieke skistijl.

Voor meer informatie over het schema en hoe je kunt deelnemen, kun je hier klikken.