Nieuwe Generatie Quebecse Ski-Talenten Verkent Montreal op Straat

Een groep jonge ski-talenten uit Quebec heeft de straten van Montreal verkend in een gewaagde straat-ski-exploratie. Ondersteund door J skis, LINE skis, Newschoolers en Axis boardshop, hebben deze skiërs het potentieel van stedelijke omgevingen gebruikt om hun vaardigheden te tonen.

De film, geregisseerd door Xavier Mayrand en met in de hoofdrollen Mat Dufresne, Phil Boily-Doucet en Paul Vieuxtemps, is geselecteerd als officiële selectie op het High Five festival 2023 en het IF3 festival 2023. Bovendien ontving Mat Dufresne een nominatie voor beste urban segment bij de IF3 movie awards 2023.

In deze unieke productie laten de skiërs zien dat er geen grenzen zijn aan de mogelijkheden om te skiën. Ze navigeren behendig door stedelijke obstakels zoals trappen, hellingen en leuningen, en creëren adembenemende beelden van hun avonturen. Het is een ode aan de creativiteit en het doorzettingsvermogen van de nieuwe generatie Quebecse skiërs.

Deze film laat zien dat skiën niet beperkt hoeft te blijven tot traditionele skipistes en bergachtige landschappen. Door stedelijke omgevingen te gebruiken als hun speeltuin, dagen deze skiërs de conventionele opvattingen over hun sport uit. Ze bewijzen dat met de juiste mindset en vaardigheden, elke omgeving kan worden omgetoverd tot een uitdagende en opwindende skibaan.

De straten van Montreal vormen het decor voor deze vernieuwende film. De skiërs benutten de architectuur en de unieke kenmerken van de stad om hun stunts uit te voeren. Ze dagen zichzelf voortdurend uit en tillen hun vaardigheden naar een hoger niveau.

Deze film is niet alleen een viering van skiën, maar ook van de jeugdige energie en de durf van deze nieuwe generatie Quebecse skiërs. Ze laten zien dat met passie en vastberadenheid, de grenzen van hun sport kunnen worden verlegd en nieuwe mogelijkheden kunnen worden ontdekt.

FAQ Sectie:

Q: Wie heeft deze ski-film geproduceerd?
A: Deze ski-film is geproduceerd door een groep jonge ski-talenten uit Quebec, met ondersteuning van J skis, LINE skis, Newschoolers en Axis boardshop.

Q: Welke prijzen of erkenningen heeft deze film ontvangen?
A: De film is geselecteerd als officiële selectie op het High Five festival 2023 en het IF3 festival 2023. Mat Dufresne heeft ook een nominatie ontvangen voor beste urban segment bij de IF3 movie awards 2023.

Q: Wat is het doel van deze film?
A: Het doel van deze film is om de grenzen van skiën te verleggen en te laten zien dat skiën niet beperkt hoeft te blijven tot traditionele skipistes en bergachtige landschappen. Het laat zien dat stedelijke omgevingen ook kunnen dienen als een uitdagende en opwindende skibaan.

Q: Wat voor soort stunts worden er getoond in de film?
A: De skiërs in de film demonstreren hun vaardigheden door behendig door stedelijke obstakels zoals trappen, hellingen en leuningen te navigeren. Ze creëren adembenemende beelden van hun avonturen.

Q: Welke locatie dient als decor voor deze film?
A: De straten van Montreal dienen als decor voor deze vernieuwende film. De skiërs benutten de architectuur en unieke kenmerken van de stad om hun stunts uit te voeren.

Q: Wat wordt er gevierd in deze film?
A: Deze film viert niet alleen het skiën zelf, maar ook de jeugdige energie en het lef van de nieuwe generatie Quebecse skiërs. Ze laten zien dat met passie en vastberadenheid de grenzen van hun sport kunnen worden verlegd en nieuwe mogelijkheden kunnen worden ontdekt.

Definities:

– Quebec: Een provincie in Canada, gelegen in het oosten van het land.
– Stedelijke omgevingen: Gebieden die bestaan uit steden, met inbegrip van de gebouwen, straten en architectuur die daarbij horen.
– Skipistes: Speciaal geprepareerde hellingen die worden gebruikt om te skiën.
– IF3 festival: Een jaarlijks filmfestival dat gewijd is aan skiën, snowboarden en andere extreme sporten.
– Urban segment: Een deel van de film dat zich afspeelt in een stedelijke omgeving.
– Architectuur: De wetenschap en kunst van het ontwerpen van gebouwen en andere fysieke structuren.
– Jeugdige energie: De energie en passie die kenmerkend is voor jonge mensen.

Gerelateerde links:

J skis
LINE skis
Newschoolers
Axis boardshop