Ontdek de perfecte winterdag

Deze winter is er genoeg te beleven in Reno. Van ski-films tot diepgaande geschiedenisduiken, er is voor ieder wat wils. Vergeet niet om even op onze kalender te kijken voor meer evenementen. Organiseert u zelf een evenement? Plaats het hier (gratis en betaalde opties beschikbaar) en wie weet wordt het opgenomen in onze evenementenrubriek voor volgende week. Controleer altijd de evenementen met de locaties om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen of annuleringen. De nauwkeurigheid van de kalendervermeldingen is de verantwoordelijkheid van de organisatoren en niet van This Is Reno.

Op expeditie met dinosaurussen: de opkomst van de zoogdieren

Het Wilbur D. May Center presenteert het nieuwste deel van de expositie Expedition Dinosaur. Dit vervolg op de succesvolle tentoonstelling van vorig jaar bevat favoriete stations en gloednieuwe animatronics en ervaringen. Mis deze expositie niet en maak er een perfect schoolreisje of winterse dag van.

Legend Has It Ski Movie Party

In de Schussboom Brewhouse Theater wordt de nieuwste ski-film Legend Has It vertoond. Op dinsdag 19 maart om 18.00 uur kun je genieten van de film, onder het genot van een biertje en lekker eten. Bestel een biertje of een gerecht en ontvang een lot voor de loterij.

George en Elia Whittell, de onbedoelde natuurbeschermers

Lokale auteurs en historici David en Gayle Woodruff kruipen in de huid van een van de rijkste koppels aan de westkust in de jaren 1920 tot 1950. Ze hadden een Afrikaanse leeuw als huisdier, bezaten meer dan 40 kilometer aan oevers van Lake Tahoe, bouwden een van de mooiste landgoederen aan de kust van het meer, organiseerden pokertoernooien met de rijken en beroemdheden en hebben per ongeluk een groot deel van het land rondom Lake Tahoe geconserveerd voor het publiek om vandaag de dag van te genieten.

Hervertelling van Griekse klassiekers: een verkenning van moderne epische verhalen met Madeline Miller

Word uitgenodigd voor een gesprek met Madeline Miller, auteur van “De lied van Achilles” en “Circe”, terwijl ze haar werk en haar proces van het hervertellen van Griekse klassiekers in moderne epische fictie bespreekt.

Nevada Historical Society presenteert High Noon met Neal Cobb voorjaarsserie: “Een wonderbaarlijke prestatie”

De Nevada Historical Society presenteert High Noon met Neal Cobb, een geschiedenisserie op Facebook en Zoom, waarin fascinerende onderwerpen over Nevada worden belicht door lokale experts. Neal Cobb is een gepassioneerd historicus en ereconservator voor de Nevada Historical Society.

De grootste kleine paaseierenjacht en informatiemarkt

Dit evenement is gratis toegankelijk voor het publiek. Er zullen spelletjes, schminken, foto’s met de Paashaas en de mogelijkheid om met meer dan 70 verschillende organisaties te praten, aanwezig zijn om informatie te krijgen over hulpbronnen die gezinnen kunnen ondersteunen.

1. Hoe kan ik mijn evenement toevoegen aan de kalender?
Om uw evenement toe te voegen aan de kalender, kunt u het hier plaatsen. Er zijn zowel gratis als betaalde opties beschikbaar.

2. Wie is verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de kalendervermeldingen?
De nauwkeurigheid van de kalendervermeldingen is de verantwoordelijkheid van de organisatoren van de evenementen en niet van This Is Reno. Het wordt altijd aanbevolen om de evenementen met de locaties te controleren voor eventuele wijzigingen of annuleringen.

3. Wat is het nieuwe deel van de expositie Expedition Dinosaur?
Het nieuwe deel van de expositie Expedition Dinosaur in het Wilbur D. May Center bevat favoriete stations en gloednieuwe animatronics en ervaringen. Het is een perfecte bestemming voor een schoolreisje of een winterse dag.

4. Wat zijn de details van de ski-movie party Legend Has It?
De nieuwste ski-film Legend Has It wordt vertoond in de Schussboom Brewhouse Theater. Op dinsdag 19 maart om 18.00 uur kun je de film bekijken onder het genot van een biertje en lekker eten. Bestel een drankje of een gerecht en ontvang een lot voor de loterij.

5. Wie waren George en Elia Whittell?
George en Elia Whittell waren een van de rijkste koppels aan de westkust in de jaren 1920 tot 1950. Ze hadden een Afrikaanse leeuw als huisdier, bezaten uitgestrekte oevers van Lake Tahoe, organiseerden pokertoernooien met rijken en beroemdheden, en hebben per ongeluk een groot deel van het land rondom Lake Tahoe geconserveerd voor het publiek om vandaag de dag van te genieten.

6. Wat wordt er besproken tijdens de hervertelling van Griekse klassiekers met Madeline Miller?
Tijdens de hervertelling van Griekse klassiekers met Madeline Miller, auteur van “De lied van Achilles” en “Circe”, worden haar werk en haar proces van het hervertellen van Griekse klassiekers in moderne epische fictie besproken.

7. Wat is de High Noon met Neal Cobb voorjaarsserie?
De High Noon met Neal Cobb voorjaarsserie wordt gepresenteerd door de Nevada Historical Society op Facebook en Zoom. Het is een geschiedenisserie waarin fascinerende onderwerpen over Nevada worden belicht door lokale experts. Neal Cobb is een gepassioneerde historicus en ereconservator voor de Nevada Historical Society.

8. Wat kan ik verwachten bij de grootste kleine paaseierenjacht en informatiemarkt?
Bij de grootste kleine paaseierenjacht en informatiemarkt kunt u gratis deelnemen. Er zullen spelletjes, schminken, foto’s met de Paashaas en de mogelijkheid om met meer dan 70 verschillende organisaties te praten aanwezig zijn, om informatie te krijgen over hulpbronnen die gezinnen kunnen ondersteunen.

Voor meer informatie en evenementen, bekijk onze website.