Sandia Peak Ski Area heropent na jarenlange sluiting

Na jaren van afwezigheid heeft Sandia Peak Ski Area dit weekend zijn deuren heropend voor het eerst sinds 2022. Deze langverwachte opening zorgde voor veel opwinding bij de eerste skiërs die ‘s ochtends vroeg de hellingen afdaalden. Hoewel er misschien geen enorme sneeuwval was, waren de wintersportliefhebbers enthousiast over de vier à vijf centimeter sneeuw op de berg. Dit gaf hen een geweldig gevoel van avontuur en opwinding.

Scott Leigh, een topfunctionaris bij Sandia Peak & Mountain Capital Partners, uitte zijn blijdschap over de heropening van het skigebied en de geweldige sneeuwcondities. De medewerkers hebben hard gewerkt om het skigebied schoon te maken, de liften te controleren en alles gereed te maken voor de heropening. Dit werd zowel door snowboarders als skiërs zeer gewaardeerd.

Skifanaten zoals Tom Long waren onder de indruk van de inspanningen die waren geleverd om Sandia Peak weer operationeel te maken. Het weekend van de heropening bood tevens voordelige skipasprijzen, waarmee de lokale bevolking van New Mexico kon profiteren van de lagere tarieven.

Leigh belooft dat er gedurende het hele seizoen verschillende deals zullen worden aangeboden om nog meer opwinding te genereren. Alle skiterreinen zijn momenteel geopend, wat betekent dat wintersporters volop kunnen genieten van de fantastische ski- en snowboardmogelijkheden.

Hoewel de condities soms mistig kunnen zijn, voegt dit eigenlijk een extra element van plezier toe volgens Jovanni Orozco, een enthousiaste snowboarder. Ondanks het beperkte zicht door de laaghangende wolken, zorgt de laag verse sneeuw op de berg voor een geweldige ervaring.

Met de heropening van Sandia Peak Ski Area hebben zowel de lokale bevolking als bezoekers weer toegang tot een geweldige wintersportbestemming. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of net begint, deze heropening zorgt voor veel opwinding en plezier in de bergen van New Mexico.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

1. Wanneer heeft Sandia Peak Ski Area zijn deuren heropend?
– Sandia Peak Ski Area heeft zijn deuren heropend dit weekend, voor het eerst sinds 2022.

2. Hoeveel sneeuw was er tijdens de heropening?
– Hoewel er misschien geen enorme sneeuwval was, waren er toch vier à vijf centimeter sneeuw op de berg.

3. Wat waren de reacties van de skifanaten?
– Skifanaten waren enthousiast over de heropening en waardeerden de inspanningen om het skigebied schoon te maken en de liften te controleren.

4. Waren er voordelige skipasprijzen tijdens het heropeningsweekend?
– Ja, het heropeningsweekend bood voordelige skipasprijzen waar de lokale bevolking van New Mexico van kon profiteren.

5. Zijn alle skiterreinen momenteel geopend?
– Ja, alle skiterreinen zijn momenteel geopend, zodat wintersporters kunnen genieten van ski- en snowboardmogelijkheden.

6. Welk extra element van plezier voegt mist toe volgens een enthousiaste snowboarder?
– Volgens een enthousiaste snowboarder voegt mist eigenlijk een extra element van plezier toe, terwijl de verse laag sneeuw op de berg zorgt voor een geweldige ervaring.

Definities:
– Sandia Peak Ski Area: Skigebied in New Mexico.
– Snowboarder: Iemand die de wintersport beoefent door op een snowboard te staan en van bergen of hellingen af te glijden.
– Skipasprijzen: Kosten voor het verkrijgen van een toegangspas voor het gebruik van de skifaciliteiten.
– Skiterreinen: Gebieden waar skiërs en snowboarders kunnen skiën en snowboarden.
– Wintersporters: Personen die deelnemen aan wintersportactiviteiten, zoals skiën of snowboarden.

Gerelateerde links:
Sandia Peak Ski Area